189- Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 mrtva trka. embiid je tri puta bolji defanzivac dok je jokic tri puta izdrzljiviji igrac i nije kao embiid da stalno ima neke zdravstvene probleme.
Mindaugas Žukauskas Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Boston se baš epski samoraspao, čak im je i govor tela sramotan. Kad se setim da sam prognozirao da će pometlati Milvoki posle onako blistave prve utakmice
Grandilof Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Bravo Bucksi, uvek lepo gledati kako sugavi Boston gubi. Sto se tice Marva on lupa tako ceo mec, kad rece Geroge Hill 9ta sezona, ja reko jel moguce, odem da proverim, naravno netacno delovalo mi nemoguce, ko zna koliko bi se nakupilo toliko tokom tekme.
precog Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 mil ima smisla, por, cak i ako prodje debelog i veselu druzinu, napucace ih gsw (kad zavrse sa hou u 7 utakmica).
Giggsy Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 3 hours ago, Have_Fun said: Barkli predvideo da ce u finalu igrati MIL-POR U svim prenosima kada sam gledao njegove analize posle tekmi uvek je u fazonu "ok je Denver, ali meh..." Bas ce Portland u finale
189- Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 barkley je jedan od retkih koji je verovao u denver jos od pocetka sezone.
Giggsy Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Ja sam onda poludeo, ali uvek je bio bas u tom fazonu, imaju potencijala, ali ne da idu do kraja To sad i potvrdjuje ova prognoza, zato i kazem
Recommended Posts