Have_Fun Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 jebote ovi ne da ne mogu da odbrane nista, nego ne mogu ni da potrose Blazersima sekundu
iDemo Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 ok. 2:2 povreda da se zaleci pa u finale konferencije sa Hjustonom...
Have_Fun Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Ne znam da li sam dobro cuo, ali mislim da su rekli da 19-4 imaju Nuggetsi u toku ove sezone kada se gledaju utakmice koje su zavrsene sa 4 razlike ili manje
Mindaugas Žukauskas Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Novi TD debelog, a niko ne priča o njemu. Govori samo za sebe
pasha Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Lilard jeste odlicno odigrao 4/4 ali je veci deo utakmice bio los. Denver je zbog njega prelomio u trecoj 1/4. Barton odlican na kraju, presekao nalet Portlanda sa par trojki. Portland izuzetno zilava ekipa. Denver nikako ne moze da prelomi na kraju, uvek se vracaju dobrim sutem iz cesto teskih pozicija.
Lancia Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 1 minute ago, Mos said: Ne verujem da su dobili. Vala isto.
pasha Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 (edited) 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Novi TD debelog, a niko ne priča o njemu. Govori samo za sebe Odlicno je podelio par asistencija na kraju ali nije da voli da preuzme odgovornost. Cesto vraca "vruce lopte" u tim trenucima. Mareju svaka cast za slobodnjake na kraju. Ogroman pritisak a nijedno promeseno. Cak je i Lilard promasio jedno kada se lomilo, mozda kljucno. Edited May 6, 2019 by pasha
Have_Fun Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Pa nije bas "vruc krompir". Ona asistencija Mareju nakon ofanzivnog skoka, na zicer je poezija. Mrtav hladan u takvom momentu. Pa zatim nakon udvajanja i utrajanja onako da ispaljuje pas gotovo bez gledanja pravo Bartonu koji je sam na ziceru, i to bacena perfektno ovaj samo da je spusti u kos. Imao je i jos nekome u reket kroz guzvu. Tesko da su to "vruci krompiri". Vrlo pametno je odigrao.. njegova "gravitacija" privuce protivnicke igrace a saigraci ostaju sami ili utrcavaju na zicer.
Bane_V Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Dobra završnica, bolji Denver, ove jedino C.J. vuče u seriji. Toliko se useru da Lilard ne šutne za tri da ga puštaju da se prošeta na polaganje.
Micko8 Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Novi TD debelog, a niko ne priča o njemu. Govori samo za sebe Upravo ga hvale na tnt-u
Mindaugas Žukauskas Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Konačno. Ovi u prenosu nisu ni registrovali TD
Čutura Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 1 hour ago, MiddleClass said: Ne vidim kako ovo moze Denver da izgubi. moze ovako i za petu?
Recommended Posts