nisam ja Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 koliko je jak kawhi. jel kačio neko onaj njegov steal? čist genij.
Micko8 Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Bjelicu je zeznula smrt Flip Sandersa. On ga je zeleo u Minesoti i imao je velike planove za njega. Posle je dobio Mitchella i ovog sada manijaka za trenere koji su ga gusili. On je na vreme otisao u NBA za razliku od Teodosica ali na zalost poklopila se ta tragedija sa njegovim dolaskom . Barem ce imati sansu da zavrsi NBA karijeru kako dolikuje takvom igracu.
pbg12345 Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 pa otisao je sa 27 godina u nba tesko da je to "na vreme" msm, super karijeru ima bjelica, ali nije da se u nba bas ulazi u tim godinama plus je bjelica lik kog nekako ne mozes da ne gotivis, pa dodatno raduju ove njegove partije kako god, ali kad istrcimo u petorci teo, bogdan, kalina, bjelica, jokic na sp, nece znati sta ih je snaslo, ako se neko usudi podici glavu, tu je boban
Micko8 Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Otisao je odmah posle sezone u kojoj je postao mvp evrolige , usao je u svoje najbolje igracke godine u tom trenutku , uz to nije imao nikakve povrede , na zalost desilo se to sto se desilo sa trenerom koji ga je zeleo u ekipi ,. Vazo je da zavrsi karijeru na visokom nivou , dve , tri sezone kvalitetne kosarke.
goofs Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Talentovani igraci obicno odlaze malo "preuranjeno" u NBA jer znaju da ce izgubiti godinu, mozda dve, na mahanje peskirom i uvodjenje u sistem. Beli je imao tu nesrecu da naleti na trenera koji zivi ko da je jos uvek 2008ma i onda su mu "propale" tri godine. Jbg, bad luck, ali ima fore da nadoknadi.
Micko8 Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 (edited) Ruki sezona mu je bila pod Mitchellom koji ga je takodje kecao. Edited October 31, 2018 by Micko8
freakns Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 kakva antikosarka Bullsa i Nuggetsa... ako niste gledali do sada, ni ne pocinjite.
theanswer Posted November 1, 2018 Author Posted November 1, 2018 Jokić je počeo tako da mi ide na kurac da više ne mogu da gledam Denver. Bar ne više kad ne igraju sa nekim normalnim.
nautilus Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 mislim da i sutra igraju pa kontam da danas je ginu bas po terenu jokic igra bolju odbranu nego lani i to je najvidljiviji pomak u igri, u stvari, bolje igra nego na pocetu prosle sezone. nisu mu ulazili sutevi koje pogadja zmire i to je razlog ovoga. isto tako, brane ga malo jace, u skoro svakom napadu dobija loptu u ruke, nagetsi bi morali igrati malo raznovrsnije.
pbg12345 Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 1 hour ago, theanswer said: Jokić je počeo tako da mi ide na kurac da više ne mogu da gledam Denver. Bar ne više kad ne igraju sa nekim normalnim. zbog resenja u igri ili reakcija na odluke sudija i uopste gestikulacija na desavanja na terenu?
radisa Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Kakva je ovo zajebancija? Zašto je sat za napad resetovan? Denver nije imao posed, niti je lopta udarila obruč?
radisa Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 A, vratili su sat... Zapisnički sto, lopovi...
Fins fleet Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Dzaba, Malone je onda nacrtao napad za Beasley-ja.
radisa Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Just now, Fins fleet said: Dzaba, Malone je onda nacrtao napad za Beasley-ja. Jbg, nije loše nacrtao... Samo je izvedba bila bullshit...
Recommended Posts