Rick.James Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 10 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ja ih nekako smatrao kao najslabiju ekipu koja je usla u po, ali... Ti nisi pratio drugi deo sezone, tamo od kraja januara uopšte??? Prognoze dajes na bazi kurca?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Ok , nabroj ti tu gomilu ekipa koje su u po a po tebi slabije od njih.. A za ovo vcrs im svaka cast, kako god da se zavrsi!
Joe D Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 odlicna utakmica, jedino debeli lowry jos uvek nema pojma kad dodje plejof.
Rick.James Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Just now, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ok , nabroj ti tu gomilu ekipa koje su u po a po tebi slabije od njih.. A za ovo vcrs im svaka cast, kako god da se zavrsi! Kao sto sam gore napisao, Orlando ima treci skor lige u drugom delu sezone i prvi su po defanzivnoj statistici u drugom delu sezone. Od minus 11 ispod .500 su dosli do 42-40, dakle realno su trenutno u prvih pet ekipa Istoka, a ovde ih tretirate kao bottom 3 za lutriju sto su bili do nedavno.
goofs Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Vladfather dogovorio s Voltonon 4godisnji ugovor. Ne znam sta da mislim, Volton je imao onu epizodu u GSW gde se izostanak Kera bukvalno nije osetio. Mlad i perspektivan trener sa timom punim klinaca, moglo bi dobro da ispadne.
189- Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 14 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ok , nabroj ti tu gomilu ekipa koje su u po a po tebi slabije od njih.. A za ovo vcrs im svaka cast, kako god da se zavrsi! toronto, philadelphia, detroit
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Svaka im cast, iako su najslabiji
Recommended Posts