Amos Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Ahaa, Plamli, Craig, Lyles petorka Da, to je ko pogodi kos da mu umre majka grupa
nautilus Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 grifin siluje plamlija, bukvalno nista nije odbranio veceras. u napadu im fali neko drugo resenje osim igre preko jokica, kad god su pokusali odigrati nesto, raspali su se. plus su kilavi veceras
pbg12345 Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 (edited) axaaxaxa kakvo preko kurca odradjivanje debelog i drugara! msm, nista strasno, nije im za zameriti, ali cini mi se da su svi u fazonu "sudija sviraj kraj" naravno, cim sam ja poslednjih dana ishvalio jokaru, za ocekivati je bilo da odigra ovako bukvalno ga mrzi da trci napred/nazad Edited February 5, 2019 by pbg12345
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Ima li neki od Sports california-e?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 (edited) Ubise ih Jogi i Bagli ! Iskontrolisana utakmica od prvog do zadnjeg minuta, lepo... Edited February 5, 2019 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Amos Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Vidim da se Zach Lowe-u svidja opcija sa Harison Barnsom u Kingsima. Ne znam sta da mislim o tome ali mi je svakako bolja opcija od Oto Portera. Obojica imaju jezive ugovore ali je Barnsov bar godinu dana kraci. Dakle, Randolph/Kufos/Shumpert za Barnsa i sta god jos Dalas zeli da unloaduje.
Joe D Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Ali Porter zna kosarke. Barns je jedna od vecih prevara u ligi.
bradilko Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 bagli sve bolji. više samopouzdanja. malo mi bogdan suvišan postaje u kingsima. hild, fox, bagli to je trio a ovi ostali su podložni promenama.
pacey defender Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Vidim da se Porterov ugovor prostire i na godinu u kojoj ce morati da potpisu nove ugovore sa Hildom i Foksom, a Barnsov istice bas leto pre. Verovatno je i to bitan faktor.
theanswer Posted February 5, 2019 Author Posted February 5, 2019 2 hours ago, bradilko said: bagli sve bolji. više samopouzdanja. malo mi bogdan suvišan postaje u kingsima. hild, fox, bagli to je trio a ovi ostali su podložni promenama. nije suvišan bogdan, daleko od toga.. prva stvar koju će jerger za sledeću sezonu morati da postavi je hijerarhija u timu jer ima previše igrača kojima treba lopta, treba da pronađe način da lopta pronađe njih a ne oni nju.. za sad mu to i nije išlo toliko loše ali egoi će da rastu a broj poseda neće
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 5 hours ago, bradilko said: bagli sve bolji. više samopouzdanja. malo mi bogdan suvišan postaje u kingsima. hild, fox, bagli to je trio a ovi ostali su podložni promenama. Zadnjih par utakmica je bio los, pa mozda zato deluje tako... uzimao previse teskih suteva u nizu, a posle nije pogadjao i ono sto obicno pogodi..treba da radi ono sto mu najbolje ide u nba, u piku je skoro nezaustavljiv i onda ili sut sa poludistance ili spajanje saigraca sa kosem -najcesce zakucavanjem. Bagli jos uvek dosta oscilira, sto je valjda i normalno, morace da nadje nacin kako da ne siluje a koristi svoje fizikalije i brzinu u odnosu na protivnike.. Prosle noci je bio odlican, jer ga je i sut krenuo, a posto igra cetvorku morace da radi na tome.. Ima, ima potencijala, mozda i ne bude prevelika tuga sto su uzeli njega a ne Luku.. Inace na NBA tv bila mini anketa ko ce biti za par godina jaci , Dalas ili Sac, jer ih gledaju kao timove sa dobrom buducnoscu, i tako, svi u studiju rekose Dalas:)
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 “Porzingis će sigurno potpisati novi ugovor s nama u leto 2020. godine. Naš cilj je da Luka i Kristaps zajedno igraju narednih 20 godina. Već smo obavili nekoliko razgovora i sve upućuje da će se tako odvijati stvari u budućnosti. Ne želimo da napravimo grešku kao kada smo odlučili da rastavimo Dirka Novickog i Stiva Neša. Neće se isto ponoviti s Lukom i Kristapsom“, poručio je poznati milijarder i vlasnik Dalasa.
Amos Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Uh, to je bilo malo neprijatno juce na konferenciji za stampu. Pitanje je bilo upuceno Kristapsu, da li zeli da potpise dugorocan ugovor i ostane u Dalasu, a onda se Kjuban ubacio sa tim da hoce i onako debilno ponavljao 'yes, yes, he will, yes'. Ovaj se nesto smeskao i kao klimnuo.
Recommended Posts