pbg12345 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 luka rekordnih 35 poena uz drugi tripl dabl u 7 dana
Timmy Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Pbg, jel Mozes da odjebes od mene u sirokim skokovima. Dosadan si odavno postao pominjući me svako malo. Shvati, nisam ja tema na forumu. Ali ako ti bas toliko znaci, slobodno otvori topic sa mojim imenom, pa udri. Van toga, odjebi.
pbg12345 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 zbunjujes me, jel hoces da odjebem ili otvorim topik o tebi? sto se srdis? podsetio me taj uvd sk na tvoje velicanje tea u nba
Timmy Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Dosadan si sa tim cestim podsećanjem na mene. Nadji si druge zanimacije.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 10 hours ago, Grandilof said: Ne, DeRozen je out i veceras. Ali valjda si odigrao svejedno. Spursi su opet vratili na novembarsku odbranu gde su kadar da prime 120+ od bilo koga. Ma nisam, pa niko da me ohrabri...za Hjuston i Toronto sam kao bio siguran (vrlo sigurno doslo vidim ), ali pokocih se oko ove za koju sam pitao i tako..
Cash Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 (edited) 9 hours ago, pbg12345 said: iz nekog razloga domace kladionice davale prednost baksima, nije mi jasno zasto jedino ako je neki bukmejker pravio kvote po trenutnom skoru, ali kapiram da nisu toliki debili. Naravno da nisu debili, to je bila čista navlakusa da bi ljudi sto vise igrali na Milwauke Edited January 28, 2019 by Cash
Sandens Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 (edited) Adrian WojnarowskiVerified account @wojespn FollowingFollowing @wojespn More Agent Rich Paul has notified the New Orleans Pelicans that All-NBA forward Anthony Davis has no intention of signing a contract extension if and when presented and that he has requested a trade, Paul told ESPN on Monday. Edited January 28, 2019 by Sundance Kid
theanswer Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 Lepo od Lebrona što je prvo obavestio Nju Orleans.
goofs Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Najveci pobednik svega ovoga moze da bude Okafor koji igra sasvim lepo od kako je AD povredjen.
pbg12345 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 (edited) podseti me ovo da se sinoc vratio pol ne znam zasto sam ja mislio da ce on duze odsustvovati (u ovoj turi, povredice se on makar jos jednom ove sezone) 19 minutes ago, goofs said: Najveci pobednik svega ovoga moze da bude Okafor koji igra sasvim lepo od kako je AD povredjen. 1 od gomile visokih koji je upao ove sezone da negde nesto krpi sumnajm da ce on vise ikad imati neku bitnu ulogu u smislu da mu to sa dejvisom moze koristiti nego nije mi jasno sta radi njihov trener? videh da je vec najmanje dve utakmice igrao bez pola tima, satro se svi odmaraju kakav je tu plan i za sta se odmara pola ekipe u ovom delu sezone je meni potpuna misterija Edited January 28, 2019 by pbg12345
pbg12345 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 3 minutes ago, Mos said: Hajde Masai Ujiri, mozes ti to. a gde to, pocecu jos da navijam za njih a iz nekog razloga uvek su mi uz portland bili nekako nabezvezniji nba klub
theanswer Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 6 minutes ago, pbg12345 said: a gde to, pocecu jos da navijam za njih a iz nekog razloga uvek su mi uz portland bili nekako nabezvezniji nba klub kad smo kod portlanda ja bih im dao sve što hoće osim lilarda pa šta bude
Sandens Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 (edited) 1 hour ago, theanswer said: kad smo kod portlanda ja bih im dao sve što hoće osim lilarda pa šta bude dame i brow bi svakako bili zanimljiva kombinacija ali natpis na zidu je bio jasan kad je davis uzeo lebronovog potrcka da mu bude menadzer. ostaje samo da vidimo sta ce lakersi dati pelikanima. Edited January 28, 2019 by Sundance Kid
Shan Jan Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Imao nesrecu da gledam Sacramento sinoc. Majko mila, lepsu i organizovaniju kosarku igraju deca na lokalnom kosu. Steta za bogdana sto je zavrsio u takvoj divljoj druzini.
Recommended Posts