Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 minutes ago, salerokada said:

Sad nemaju ni sreće. 8 poena Klipersi ubacili kad nisu znali šta će sa loptom. A Bogdan se uplašio da šutne trojku na drugoj strani

Slabo je to vezano za srecu. Juris 20 razlike. Sad se placa katastrofalan pocetak.

Posted

Fascinantna je pogubljenost u vremenu i prostoru WCS, ovo je neki Djordje Gagic level shit

Posted
17 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Ali od koliko ljudi komentari da su Kingsi divlji... mi navikli, pa sve ovo "normalno" :D

ma mene to nervira :D

nisu oni uopste "divlji"za nba standarde

mislim da, na  pocetku sezone su igrali sebicno, sa manjkom dodavanja, ali em se to popravilo em oni su najmladja ekipa lige sa jednim od najbrzih ili najbrzim plejom lige, logicno je da igraju brzu kosakru sa dosta trcanja

u pozicionoj igri su ispodprosecni i bilo bi suludo da usporavaju i igraju svaki napad 20+sek

Posted
2 minutes ago, goofs said:

Fascinantna je pogubljenost u vremenu i prostoru WCS, ovo je neki Djordje Gagic level shit

Mozda level Gagica kad je igrao sa Muslijem u tandemu, sadasnji gagic je Nikola Tesla za WCS...

Posted
Just now, Cash said:

Kingsi tacno na 50%. 

Bas pricaju Grant i Dag o tome, kaze da mi je neko ponudio 50% after 50 games odmah bi prihvatio, a ovaj ce njemu ja bih te pitao o kom timu pricas :D

Posted

Svaka cast obema ekipama sto nekako izgurase over 229. Mislio sam u trecoj kad su krenuli da kamenjare da je gotovo ali ipak dodje za poen. 

Posted (edited)

Aj kad smo kod toga...probati Spurse i veceras? Sinoc su ispostovai kod desetkovanih Pelikana... Vraca im se i Derozan valjda..

Edited by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Posted
1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Aj kad smo kod toga...probati Spurse i veceras? Sinoc su ispostovai kod desetkovanih Pelikana... Vraca im se i Derozan valjda..

Ne, DeRozen je out i veceras. Ali valjda si odigrao svejedno. Spursi su opet vratili na novembarsku odbranu gde su kadar da prime 120+ od bilo koga.

Posted (edited)

Kako PG ubi Buckse na kraju. :ziga:

Edited by Grandilof
Posted

iz nekog razloga domace kladionice davale prednost baksima, nije mi jasno zasto

jedino ako je neki bukmejker pravio kvote po trenutnom skoru, ali kapiram da nisu toliki debili

jeste oklahoma prilicno nepredvidljiva, odnosno dopustaju najvise kikseva protiv ovih raspad timova u odnosu na ostale top ekipe, ali su bili jasni favoriti kuci

kako god, oklahoma je definitivno top 4 na zapadu

ferguson je preuzeo ulogu robertsona i opet imaju odlicnu odbranu

ako im se i robertson vrati i izvuku nesto iz njega, bice top odbrambena ekipa na zapadu

plus bi resili problem klupe i mogli malo domoriti dzorda da ne mora igrati 40+ minuta

u tom slucaju ih od finala zapada deli vestbrukova glava (ok i debeli somborac malo :D )

nesto mi se javlja da iako ova situacija gde je dzord glavni trpac funkcionise odlicno, vestbruk ce imati potrebu da preuzme sve u svoje ruke :D 

mada bi to bio zapravo idealan scenario, dovelo bi do toga da ih denver isprasi u po, a onda dzordz pobegne glavom bez obzira, pravo u sakramento npr :fantom:

Posted

a jel videste sto hrvati trpaju? :D

najpre se zubcu otvorilo zbog povreda, pa zizicu, a sad i benderu

i vala svima fino ide

jos muceni saric ispade statisticki najgori hrvatski igrac u 2019 :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...