theanswer Posted January 27, 2019 Author Posted January 27, 2019 2 minutes ago, salerokada said: Sad nemaju ni sreće. 8 poena Klipersi ubacili kad nisu znali šta će sa loptom. A Bogdan se uplašio da šutne trojku na drugoj strani Slabo je to vezano za srecu. Juris 20 razlike. Sad se placa katastrofalan pocetak.
goofs Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Fascinantna je pogubljenost u vremenu i prostoru WCS, ovo je neki Djordje Gagic level shit
pbg12345 Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 17 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ali od koliko ljudi komentari da su Kingsi divlji... mi navikli, pa sve ovo "normalno" ma mene to nervira nisu oni uopste "divlji"za nba standarde mislim da, na pocetku sezone su igrali sebicno, sa manjkom dodavanja, ali em se to popravilo em oni su najmladja ekipa lige sa jednim od najbrzih ili najbrzim plejom lige, logicno je da igraju brzu kosakru sa dosta trcanja u pozicionoj igri su ispodprosecni i bilo bi suludo da usporavaju i igraju svaki napad 20+sek
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 2 minutes ago, goofs said: Fascinantna je pogubljenost u vremenu i prostoru WCS, ovo je neki Djordje Gagic level shit Mozda level Gagica kad je igrao sa Muslijem u tandemu, sadasnji gagic je Nikola Tesla za WCS...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Just now, Cash said: Kingsi tacno na 50%. Bas pricaju Grant i Dag o tome, kaze da mi je neko ponudio 50% after 50 games odmah bi prihvatio, a ovaj ce njemu ja bih te pitao o kom timu pricas
samo_opusteno Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Svaka cast obema ekipama sto nekako izgurase over 229. Mislio sam u trecoj kad su krenuli da kamenjare da je gotovo ali ipak dodje za poen.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 (edited) Aj kad smo kod toga...probati Spurse i veceras? Sinoc su ispostovai kod desetkovanih Pelikana... Vraca im se i Derozan valjda.. Edited January 27, 2019 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Grandilof Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Aj kad smo kod toga...probati Spurse i veceras? Sinoc su ispostovai kod desetkovanih Pelikana... Vraca im se i Derozan valjda.. Ne, DeRozen je out i veceras. Ali valjda si odigrao svejedno. Spursi su opet vratili na novembarsku odbranu gde su kadar da prime 120+ od bilo koga.
Grandilof Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 (edited) Kako PG ubi Buckse na kraju. Edited January 28, 2019 by Grandilof
pbg12345 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 iz nekog razloga domace kladionice davale prednost baksima, nije mi jasno zasto jedino ako je neki bukmejker pravio kvote po trenutnom skoru, ali kapiram da nisu toliki debili jeste oklahoma prilicno nepredvidljiva, odnosno dopustaju najvise kikseva protiv ovih raspad timova u odnosu na ostale top ekipe, ali su bili jasni favoriti kuci kako god, oklahoma je definitivno top 4 na zapadu ferguson je preuzeo ulogu robertsona i opet imaju odlicnu odbranu ako im se i robertson vrati i izvuku nesto iz njega, bice top odbrambena ekipa na zapadu plus bi resili problem klupe i mogli malo domoriti dzorda da ne mora igrati 40+ minuta u tom slucaju ih od finala zapada deli vestbrukova glava (ok i debeli somborac malo ) nesto mi se javlja da iako ova situacija gde je dzord glavni trpac funkcionise odlicno, vestbruk ce imati potrebu da preuzme sve u svoje ruke mada bi to bio zapravo idealan scenario, dovelo bi do toga da ih denver isprasi u po, a onda dzordz pobegne glavom bez obzira, pravo u sakramento npr
pbg12345 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 a jel videste sto hrvati trpaju? najpre se zubcu otvorilo zbog povreda, pa zizicu, a sad i benderu i vala svima fino ide jos muceni saric ispade statisticki najgori hrvatski igrac u 2019
Recommended Posts