pbg12345 Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 pa to je bas malo zasto li sam ja mislio da su njima rasprodate hale, osim u slucaju ovih bas krs ekipa
pbg12345 Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 zapravo i jesu popunjene uglavnom preko 90% http://www.espn.com/nba/attendance/_/sort/homePct ne kapiram zasto je veceras ovako losa poseta trenutno je u sarlotu pola 9 navece, dakle idealno vreme za utakmicu
theanswer Posted January 18, 2019 Author Posted January 18, 2019 (edited) u sarlotu nije neka posećenost nikad bila, jedna od lošijih u ligi rekao bih.. još šarlot nije igrao kod kuće 15 dana.. nisam siguran koliko su te brojke tačne.. takođe što se posete tiče upada u oči da je izuzetno loša poseta u šarlotu, atlanti, detroitu,nju orleansu... svuda gde je crnačka populacija velika u procentima u downtownu Edited January 18, 2019 by theanswer
theanswer Posted January 18, 2019 Author Posted January 18, 2019 sakramento sa gomilom prilika na minus 7 da odu skroz u egal i ništa.. sad su počeli i da gube lopte, ovo je šarlotova utakmica za izgubiti
pbg12345 Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 nikako neko da povuce sa par vezanih poena sto se publike tice, na onoj listi upada u oci i 100% klivlenda jedino ako to nisu karte prodane ranije, dok je lebron jos bio tu cudi me da ova ekipa ima punu halu iz utakmice u utakmicu
pbg12345 Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 steta za ovaj poraz kingsa morace dobijati na ovoj turneji, ako planiraju jos neko vreme ostati konkurentni za po cini mi se da bi bjelica ubrzo mogao na klupu, a bagli u startnih 5
ToniAdams Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 u cemu je fora sa bjelim? jel ne sutira uopste?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 2 hours ago, ToniAdams said: u cemu je fora sa bjelim? jel ne sutira uopste? I to nesto sto sutne u zadnje vreme mahom ne pogodi,a da bi sutnuo prvo mora prilicno da saceka na red, trojke sutira metar van linije za 3p, cesto po meni nepotrebno ulazi u fintu kad ima good look, uz sve to Bagli dobija sve vise minuta, i tako, od svega po malo.. Inace Zubac kod S.Adamsa u gostima 26p12sk
Apollo Creed Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 6 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Inace Zubac kod S.Adamsa u gostima 26p12sk Igra Zubac dobro već neko vreme. A i Žižića će izgleda da puštaju više u Klivlendu...
ToniAdams Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: I to nesto sto sutne u zadnje vreme mahom ne pogodi,a da bi sutnuo prvo mora prilicno da saceka na red, trojke sutira metar van linije za 3p, cesto po meni nepotrebno ulazi u fintu kad ima good look, uz sve to Bagli dobija sve vise minuta, i tako, od svega po malo.. Inace Zubac kod S.Adamsa u gostima 26p12sk Steta. Izgleda da ga je uhvatila neka depresija.
samo_opusteno Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Steta. Izgleda da ga je uhvatila neka depresija.Da li ga je ikad pustila? Covek ne menja facu sta god da se desi, klasican primer mlohavka koji je mogao mnogo vise da je bio otresitiji. Jbg kad vidim onog Galinarija kako ne jebe zivu silu, u Nba definitivno treba da sutiras kad god mozes, mnogi evropljani se tu zeznu jer misle da ce neko da ceni njihovu bojazljivu timsku igru a tamo to znaci da nisi agresivan i nemas samopouzdanje.
Joe D Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 jos kad bi mogao svaki igrac u svakoj ekipi da se vodi tom logikom.
Recommended Posts