Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

igrao se u pesku i jeo pačija govna :D

Mada, i tada je mogao uleteti klizeći Oriju. Ona trojka i Nolanova su mi dve najveće sportske tragedije  

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hohoho sta je ovo lebe mekani :Hail: gde je buljaga da vidi ovo, ovakve stvari ne pisu u statistikama

bjelom je pisana asistencija za ovaj kos :D

kad ce kraj one crne serije rasporeda?

Posted

Ma kakva crna serija, 5-4 je skor za sada ;) 

Posted

sad sam tek čuo ovaj krik bogdan bogdanović!  :D

šutno preko čendlera, lopta putovala 2 sekunde. :D

Posted

Step back Bogy check :Hail: :Hail:

Kakva ludacka zavrsnica, od minus 15, onakva serija, pa ovaj kos na kraju. Kapa dole. 

Posted (edited)

Vlade prvo da ponudi ugovor bratu Shumpertu na leto i da ga ne navuku da preceni Otto Portera. Ne znam kakav je Vučevićev ugovor u Orlandu ali i on bi bio upgrade za WCS-a.

Povraća mi se od Lejkersa i Davisa u medijima poslednjih par dana, nadam se da ce ga Pelicansi trejdovati u Boston samo zbog ESPN-a. Dobro, i zbog bolje ponude :D 

Edited by Mos
Posted

Mislim da bi se Vlad usrao od srece da nabavi Vucevica jer Balkan. Valjda mu istice na kraju sezone, unrestricted, 12.5 ima trenutno. Nisam dovoljno strucan da procenim da li zasluzuje puno vise, onaj drvodelja Nurkic ima slicno.

Posted

Sad vidim, oslobadja im se i Kufos i Rendolf na leto, moci ce oni da capnu i nekog all-stara ako zele (i ako uspeju da ga nagovore).

Posted

Tesko da ce neko od ova top 3 imena hteti kod njih (Kawhi, Durant, Klay) ali Vucevic bi bio sjajan ulov jer je potcenjen igrac. A i Balkan :D 

Posted
6 hours ago, Have_Fun said:

Christijeva faca:lolol:

Posted

:lolol::lolol:

Ovom timu samo fali Mike Bibby kao court bodyguard i bili bi kompletni :)

Posted

:lol:

ajde Christie, izvalite dve splavaruse/udavace iza, u fazonu instagram chat trenutno, ne mogu ja ovu kosarku

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...