Meazza Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Da, fantasticno, ali ona cela partija je za ocenu 10. Startovi, dodavanja, uklizavanja. Neverovatno nesto. Plus jedan gol levom, a drugi desnom nogom. 1
Meazza Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 O amaterizmu fudbalskih strucnjaka u Italiji dovoljno govori Badjova karijera.
Glass Joe Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Ako mislis na sezonu u Bolonji sam je hteo taj transfer, jer nije hteo da greje klupu u Milanu kod Sakija i Kapela... i Sheva je te sezone dao ludački gol juventusu
goofs Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Ma ne samo sezonu u Bolonji, covek je guran u stranu u svakom klubu u kom je bio, a znao je vise fudbala nego 10/11 ostalih igraca zajedno. 3
Meazza Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 38 minutes ago, Glass Joe said: Ako mislis na sezonu u Bolonji sam je hteo taj transfer, jer nije hteo da greje klupu u Milanu kod Sakija i Kapela... i Sheva je te sezone dao ludački gol juventusu Mislim i na tu sezonu, ali sama cinjenica da je grejao klupu je neverovatna.
goofs Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 Na današnji dan 1992. Treća zlatna lopta, jedini igrač uz Krojfa i Platinija koji je tri puta osvajao nagradu. Samo ova dva picopevca imaju više od toga. 3
ArleKino Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 Gianluca Vialli je u jako teškom stanju. Legendarni napadač Sampdorije i Juventusa je primljen u londonsku kliniku, a njegova 87-godišnja majka je došla iz Italije da bude uz njega. Vialli je bio jedan od prvih igrača kojeg sam zapazio gledajući klupski fudbal, s tim da tad nije bio ćelavac nego kovrčavi lik. Te 1990.godine sva tri evropska trofeja su uzeli Talijani - njegovu Sampdoriju je zapao Kup pobjednika kupova nakon pobjede nad Anderlechtom 2-0. Gianluca Pagliuca, Srečko Katanec, Popaj Lombardo i Roberto Mancini su bili dio tog tima kojeg je vodio Vujadin Boškov. Mancini se u tom finalu propisno ispromašivao no Vialli je bio tu da prelomi u produžecima. Naredne sezone su otišli i korak dalje - postali su prvaci Italije, a 1991-92. su opet igrali protiv Anderlechta i došli do finala KEŠ-a. To drugo evropsko finale u tri godine su izgubili od Barcelone u produžecima. Vialli će otići u Juventus i osvojiti Serie A i Ligu šampiona. Trebalo je da bude peti izvođač u finalu protiv Ajaxa no sve je bilo gotovo nakon četvrte serije. Otišao je u Chelsea kao dio talijanske pretpenzionerske kolonije na Stamford Bridgeu i postao igrač-menadžer. Chelsea je pod njegovim vodstvom osvojio KPK, Liga-kup i Superkup Evrope u šest mjeseci. Vialli je inače jedan od rijetkih fudbalera sa superbogataškim pedigreom tako da u fudbal nije otišao što je morao. Nadam se da će se izvući ili da će bar patnja biti što manja. Rak gušterače je, kako rekoše, jedan od najbolnijih. 7
ArleKino Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Lako je zaboraviti da je i ovaj momak bio u Juventusu.
kralj Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 Au jbt... Bar se izigrao pošteno. Ogroman talenat bio. Kaljari sa njim je jedna od autentičnih kalčo nostalgija. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 1
kralj Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 Baš reprezenttivan video. Odmah prepoznaš čoveka. Po trku, kostobranima... Uvek me podsećao na Rui Koštu. 1
goofs Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fi.redd.it%2Fftjkuwqdn0wb1.jpg Debeli Hristo i još deblji Tomas Brolin, golobradi Faustino i Pipo, i veliki Zola Šesti je Benarivo i iskreno ne znam šta će na ovoj slici 2
Recommended Posts