June 6, 20222 yr Da, fantasticno, ali ona cela partija je za ocenu 10. Startovi, dodavanja, uklizavanja. Neverovatno nesto. Plus jedan gol levom, a drugi desnom nogom.
June 6, 20222 yr Ako mislis na sezonu u Bolonji sam je hteo taj transfer, jer nije hteo da greje klupu u Milanu kod Sakija i Kapela... i Sheva je te sezone dao ludački gol juventusu
June 6, 20222 yr Ma ne samo sezonu u Bolonji, covek je guran u stranu u svakom klubu u kom je bio, a znao je vise fudbala nego 10/11 ostalih igraca zajedno.
June 6, 20222 yr 38 minutes ago, Glass Joe said: Ako mislis na sezonu u Bolonji sam je hteo taj transfer, jer nije hteo da greje klupu u Milanu kod Sakija i Kapela... i Sheva je te sezone dao ludački gol juventusu Mislim i na tu sezonu, ali sama cinjenica da je grejao klupu je neverovatna.
December 14, 20222 yr Na današnji dan 1992. Treća zlatna lopta, jedini igrač uz Krojfa i Platinija koji je tri puta osvajao nagradu. Samo ova dva picopevca imaju više od toga.
December 21, 20222 yr Gianluca Vialli je u jako teškom stanju. Legendarni napadač Sampdorije i Juventusa je primljen u londonsku kliniku, a njegova 87-godišnja majka je došla iz Italije da bude uz njega. Vialli je bio jedan od prvih igrača kojeg sam zapazio gledajući klupski fudbal, s tim da tad nije bio ćelavac nego kovrčavi lik. Te 1990.godine sva tri evropska trofeja su uzeli Talijani - njegovu Sampdoriju je zapao Kup pobjednika kupova nakon pobjede nad Anderlechtom 2-0. Gianluca Pagliuca, Srečko Katanec, Popaj Lombardo i Roberto Mancini su bili dio tog tima kojeg je vodio Vujadin Boškov. Mancini se u tom finalu propisno ispromašivao no Vialli je bio tu da prelomi u produžecima. Naredne sezone su otišli i korak dalje - postali su prvaci Italije, a 1991-92. su opet igrali protiv Anderlechta i došli do finala KEŠ-a. To drugo evropsko finale u tri godine su izgubili od Barcelone u produžecima. Vialli će otići u Juventus i osvojiti Serie A i Ligu šampiona. Trebalo je da bude peti izvođač u finalu protiv Ajaxa no sve je bilo gotovo nakon četvrte serije. Otišao je u Chelsea kao dio talijanske pretpenzionerske kolonije na Stamford Bridgeu i postao igrač-menadžer. Chelsea je pod njegovim vodstvom osvojio KPK, Liga-kup i Superkup Evrope u šest mjeseci. Vialli je inače jedan od rijetkih fudbalera sa superbogataškim pedigreom tako da u fudbal nije otišao što je morao. Nadam se da će se izvući ili da će bar patnja biti što manja. Rak gušterače je, kako rekoše, jedan od najbolnijih.
December 26, 20222 yr Au jbt... Bar se izigrao pošteno. Ogroman talenat bio. Kaljari sa njim je jedna od autentičnih kalčo nostalgija. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
December 27, 20222 yr Baš reprezenttivan video. Odmah prepoznaš čoveka. Po trku, kostobranima... Uvek me podsećao na Rui Koštu.
October 24, 20231 yr https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fi.redd.it%2Fftjkuwqdn0wb1.jpg Debeli Hristo i još deblji Tomas Brolin, golobradi Faustino i Pipo, i veliki Zola Šesti je Benarivo i iskreno ne znam šta će na ovoj slici