Jump to content
IGNORED

Calcio nostalgija

mrdja

Recommended Posts

Posted

Ispred svog vremena :) Nisam znao Moco da pratis Vijerijeve chatove. 

Posted

Ne pratim, dobio sam link od nekog. 

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Nvankvo :hail:

Edited by Filozof manijak
Posted

Zuba :smiley_hail:

Ko su crveno zuti, Lece, Kremoneze..? 

Posted (edited)

Lece, i Govedarica je bio tad tamo. :D Ispali iz lige, Sakic ode u Samp pa ispadne i tamo dogodine.

Edited by Plajvi
Posted

Je l' vazio pasivni ofsajd tad? Kad je ukinuto to pravilo? Po danasnjim je Milan pet komada dao.

Kakvo mesarenje u drugom. :laugh: Zubizareta...

Posted

Vazilo je pravilo 3 stranca u timu max, za ofsajd nisam siguran. Tezak posao za Krojfa da odabere tri od 4 ponudjena (Koeman, Stoichkov, Romario, Laudrup). Mozda bi se druga pesma pevala da je Laudrup zaigrao...

Kapelo je izgubio dva finala bez Savicevica, a ovo jedno koje je odigrao, a zaredjali tri uzastopne godine (93,94,95) je ubedljivo dobio. Bilo bi zanimljivo da se opet vrati ovo pravilo:laugh:

Posted
1 hour ago, Zico said:

Kapelo je izgubio dva finala bez Savicevica

Kad je duduk i neznalica :sleep:

Mnogo bi zajebano danas bilo sa samo 3 stranca. Mislim da bismo gledali nekvalitetniji, ali i dosta neizvesniji fudbal.

Posted
4 hours ago, krkipfc said:

Meni najgotivniji tim Lazija poslije šampionske sezone. Ostali bez Neste i Crespa i bili dobar dio sezone kandidati za titulu, bez poraza u ligaškim derbijima, ali uz hrpu glupih remija (dvaput Romu sa lopate skinuli, protiv Intera kod kuće ispustili 3-0, protiv Milana u gostima 2-0, uzeli Juve po magli 2-1 u Torinu, a kod kuće Fioreu Buffon odbranio penal).