Jump to content

Calcio nostalgija

Featured Replies

11 hours ago, Meazza said:

Paolino.... Paolino.... :frust: 

Hide contents

PULICI! 

Nisam mogao da se setim dva minuta. :( Samo 115 :( Nisam se setio: Dibale, Sinjorija :isuse: Chiese, i nekoliko drugih iz zadnjih 15 godina iz ovih manjih timova. Ali zato Protti, Hubner, Boninsegna, Chinaglia, Pierino Prati, Pruzzo, moj avatar, sve uredno...

Spoiler

Da, ja sam i Rossija zaboravio. Kao da je on išta bitno ikad napravio. :isuse: Ali zato sam se sjetio jebenih Ferrantea i Maniera.

124/160, i to sam 2 cara zaboravio, a obojica po 4x. 

52094054_1164760197025028_85790819397874

Ivica Sicilijanac, njega sam i ja zaboravio, Mesina valjda bese.

Crazy. Just crazy.

Jel Ortegin nadimak bio Magarence?

Tako je.

In a hindsight, Parma se dobro zajebala njegovim dovođenjem, očekivali su valjda da im zamijeni nezamjenjivog Verona iako nisu isti profil igrača. Burrito je uvijek bio budala skoro koliko i majstor, nikad nisi bio siguran da mu neće doći žuta minuta koja će te skupo koštati.

Moj utisak je da je uglavnom bio ispod renomea, posebno posle pocetnog hajpa. Veliki majstor s loptom, na trenutke I maradonican, ali za velikog igraca tteba mnogo toga sto ovaj nije imao.

Naravno, samo epizodna uloga u italijanskom fudbalu, clan ogromne plejade asova koji su prodefilovali cizmom u to vreme. Ali kakav jebeni majstor, neverovatno nesto.

• 2 weeks later...

(ko)Kaniđa :ziga::ziga::ziga:

54279099_1903689899757932_33270968453431

• 2 weeks later...

mnogo mi je zao sto nisam mogao da pratim tu ligu u to vreme. ovako sa distance moze da se nauci dosta toga, ali ni izbliza onoliko koliko je neko prirodno zapamtio samo gledajuci i prateci na dnevnoj bazi. sto dolazi do izrazaja kad se rade oni kvizovi :D

s tim u vezi, ako imate neke dobre dokumentarce ili tekstove o tim vremena, slobodno nalepite

• 1 month later...

:D

:Hail:

Prebacite na O2 i kud ces vece Kalco nostalgije od (Parma-Milan) Kalca na televizoru (za nas bez Arene) :D 

Fali samo onaj promukli lik sto je prenosio onomad na BK cini mi se.