Ratamahatta Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 (edited) Perudja sa Macantinijem, Materacijem, Tedeskom, Ze Mariom, Nakatom i Rapaicem kara Juventus po poplavi i Lacio uzima titulu u zadnjem kolu. Btw, sad vidim da im je Nesta trener. Edited September 9, 2018 by Plajvi
ArleKino Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Mancini je bio baš klasa od igrača. Ja sam ga kao dijete gledao prvi put protiv Anderlechta u finalu KPK kad je promašio hrpu zicera, mislim da nikad više šansi jedan čovjek nije zapucao u evropskom finalu. Vialli je zabio dvaput u produžetku za pobjedu koja je morala biti veća. Mancinijeva (i Lombardova) sudbina je bila da prvo osvoji KPK sa nekim klubom van velike trojke (Sampdoria 90, Lazio 99), a onda iduće godine scudetto. Kao trener je imao svoje momente. Lazio 2002-03 je igrao prelijep fudbal, ali baksuzan do bola. Naredne sezone slična priča, ali i osvojen kup uz trpanje Milana (4-0 za poluvrijeme). Sa Interom se nije snašao, u Cityju je osvajao trofeje (uz gaženje Uniteda 6-1 na OT-u i Tottenhama 5-1 na WHL-u). Jebi ga, čovjek je u tridesetima morao u Lazio za dobrom platom jer je spičkao sav dotad zarađeni novac na nekakve rudnike u Južnoj Americi. Možda i sada treba lovu jer je nigerijskom princu odgovarao na mailove.
dillinger Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 1 hour ago, W.F.C. said: Evo jedna dok nije bio (toliko) propo... (ono kad je Lazio uzeo titulu a Juve izgubio u finišu na jednak način kao Lazio sezonu ranije od Milana)
MocaVukotic Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 ja se mancinija prvo sećam sa EURO 88, bio je to novi žabarski napadački tanndem vialli - mancini, ali nije to bilo naročito ubedljivo, morao je matori altobelli da ulazi sa klupe.
Ezekijel Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Meni je bio antipatičan. Ali golovi petom Parmi i minijatura za 1:0 Romi s igračem manje su ga izvukli.
ToniAdams Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Uh, to petom je bio jedan od smekerskih poteza.
ArleKino Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Neki od onih kvizova i sjetio se koliki su carevi za biznis u Udineseu. Prodaju Bierhoffa, najboljeg strijelca lige, a guraju Amorosa (opet najbolji strijelac lige). Onda Amorosa i Appiaha prodaju Parmi za 90 miliona maraka (75 + Fiore) pa nakon toga Fiorea i Giannicheddu uvale Laziju za 80 miliona.
John Coltrane Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Kako ti dodje do 80 90 milki? Zar nije prodaja Aleksisa Barsi bila rekord (oko 30mil evra)?
gervasius twinkleminkleson Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Ovo su bile marke [plus 80 miliona za 2 igraca]
Ezekijel Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 Odličan topic koji me doveo do toga da pogledam više od nekoliko sažetaka na YT. Fora je prisjetit se igrača koje sam izbrisao iz memorije: Bernard Cauet, Farinos, Birindeli, Camoranesi........ I opetovano gledat gadnu njušku Pippa Inzaghia. Joooj, kakva plačipčkasta faca i rahitično tijelo. Kad sam čito da važi za najvećeg zavodnika među nogometašima tek mi onda ništa nije bilo jasno.
Zico Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 Mene je topik "naterao" da pogledam nekoliko utakmica u prethodnih nedelju dana. Fiorentina-Juve 99/00, Udinese-Juve 98/99 i Bresa-Juve 03/04. Ovde je Bresa solidno pokradena, sudija ih odradio za desetku. Kakav fudbal Spoiler
Recommended Posts