renne Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Just now, maheem said: idite u peršun, kakav throwback sad mi se ponovo gleda fudbal :( pa gledaj, kuj ti brani
Ratamahatta Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 1 hour ago, Mercuzzio said: Evo malo zabave na ovu temu https://www.sporcle.com/games/alex_1356/serie-a-players-of-the-90s 47/50. Ne znam 38, 39 i 41.
Zico Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 (edited) Isto 47/50, nisam znao 22,24 (svaka cast za ovu dvojicu) i 39. Ko nema makar 40 poena na kvizu da mu se zabrani pristup ovom svetom topiku Edited September 4, 2018 by Zico
ToniAdams Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 1 hour ago, maheem said: idite u peršun, kakav throwback sad mi se ponovo gleda fudbal :( Za kog si navijo?
maheem Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Just now, ToniAdams said: Za kog si navijo? Inter od malih nogu. Najbolji ortak iz ulice za Juve al nismo se klali na nivou grobara i cigana na PPPu, baš je bila uživancija gledati calcio tih godina, simpatisali smo gotovo sve ekipe iz lige, tj. u svakom timu smo makar jednog igrača gotivili. Inače slab sam ti ja klupski navijač, više se vezujem za pojedine igrače. Baš lep period. Sećam se scene ko iz Munja, gledamo Juve, ne sećam se s kim, u večernjem terminu, njegov ćale seda da gleda sa nama, u ćošku ekrana piše ko igra, Juve u crno belim dresovima a ćale pita ko igra? Drugar kaže Partizan i Rad. Posle par minuta ćale će: pa što lažeš kad igra Juve
Meazza Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Del Pieru nikad necu oprostiti one propustene sanse protiv Francuza u finalu 2000. Sta je Totti radio tada, kakve lopte delio, ali Del Piero usrao stvar.
Ratamahatta Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 One jedne sezone Venecija na polusezoni beton zadnja - Inter posalje Rekobu na pozajmicu, a mislim da je i Rambo bio tamo tad, ne secam se tacno... U prolecnoj polusezoni su kidali sve zivo, na kraju su bili negde 10. Secam se da je Taibi branio i Maniero bio spic.
ArleKino Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Mali off: ovi kvizovi će vas otjerati na rub razvoda, nesanice i svega drugog. https://m.sporcle.com/games/tags/xis Na Sekti™ CL XI sam imao 97 posto. Do 2012-13 svi pronađeni, ove novije sam imao malo lošije. Ja sam na onom Serie A kvizu imao 46/50. Nisam prepoznao igrača po kojem sam nosio nadimak.
gervasius twinkleminkleson Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 (edited) 3 hours ago, Mercuzzio said: Evo malo zabave na ovu temu https://www.sporcle.com/games/alex_1356/serie-a-players-of-the-90s 49/50. Samo 39. nisam prepozno :/ Mada je previse lako, realno. Edited September 4, 2018 by gervasius twinkleminkleson
Ezekijel Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Nas tri frenda, ja Lazio, drugi Fiorentina...a, ovaj treći nije nešto previše sport pratio, ali sad htio i on nesto i naravno odabere štreberski. Juve. Heh... Nedjelja u 20:30 bila rezervirana za talijansku ligu na htv. Sjecam se jedne opake tekme. Bari:Milan 3:5. U Milanu igro neki opaki lik, zabio 4 komada. Ne mogu se sjetit imena sad.
darkonet Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 kakva je to levica bila, iskosa s leva u desni donji ugao, secam se bas ovoga bariju, slicno dinamu iz drezdena klasa najveca tuga Milan-Rozenborg 1-2, tada je krenuo sunovrat
MocaVukotic Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 ja nisam prepoznao samo rominog na broju 33, znači 49/50 taj vaš romin ima inicijale TB i nije žabar
Recommended Posts