Tsai Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 2 minutes ago, Cash said: Kako Wawa dere tutu bugarina Ocekivano, ali nazalost. Tacno ce se vratiti da zagorca zivot Novaku na jos nekoliko GS
Mil@n Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 17 minutes ago, aram said: ne luduj, nema trika Zašto da ne, nema stamine Wava za mečeve preko 3, 3 i po sata čini mi se. Ako dobije Dimitrov treći, sve je moguće.
mlatko Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Gde je Tsai? On bese predvideo da ce Wawa biti prava mina za nosioce. Ovde je mogao komotno biti i Nole i lako bi otisli u 5. gde bi odlucivali detalji. U 3. tesko bi ga dobio.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
valter Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Ko je smislio ono bebi Federer za bugarina?Ko god je,siguran sam da mu je Dimitrov platio da to lupi
kobni zelaya Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Lajović i Džumhur igraju prilično kriminalno za sada.
Zli Gli Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Marej ce ipak dobiti ali tuzno je sto se verovatno nikad nece vratiti u vrhunsku formu, muci se dosta. Koliko god mi je onomad bio antipatican i koliko god da sam mrzeo njegov defanzivni stil, kvalitetom se ravnopravno nosio sa ovom trojicom ludaka i svakako fali njegova top forma da bi bilo zanimljivije.
Timmy Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Sam je kriv. Svesno je uništio svoje telo zarad kratkoročnih ciljeva.
kobni zelaya Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 14 minutes ago, Timmy said: Dobar Duci u drugom. Odičan. Dobro je i što ga je demoralisao sad ovim poslednjim brejkom, taman kad je ovaj krenuo nešto da se diže.
Zli Gli Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Pa dobro, ne ulazim u to sad, samo kazem da mi je nekako zao iz ove perspektive kad je postao nebitan lik. Doslo do toga da se steze pesnica protiv jednog Dakvorta, bas bedak.
Nesh Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 (edited) Ovo kad Eurosport prenosi tenis je bas bezveze. Kobojagi su neki Eurosport Srbija, igra Lajovic i sipak. EDIT:Al evo za utehu po jedno sto pedeseti put ide 10 najboljih predstavljanja atleticara (ES2) i 5 top proslava biciklistickih trenera (ES1). Pa dobro, nije tako lose. Edited August 27, 2018 by Nesh
Recommended Posts