Čutura Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 espn-ovi experti vec prezalili nola za yues open, me like it..
Zli Gli Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 I ja cu to da lajkujem po kvoti 3.4 da Nolo osvaja, za jednu zelenu evropsku novcanicu...
iDemo Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 13 hours ago, Čutura said: espn-ovi experti vec prezalili nola za yues open, me like it.. Koga su (drugog) planirali da ce da osvoji??
Timmy Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Krece danas u 5. Od nasih samo Lajovic oko 9, svi ostali sutra.
Tinman Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 2 hours ago, iDemo said: Koga su (drugog) planirali da ce da osvoji?? Nadala - svih 6 ih je njega navelo Drysdale Shriver Gilbert McEnroe Nadal Nadal Nadal Nadal Evert Fernandez Nadal Nadal Dok je surprise pick Drysdale Shriver Gilbert McEnroe Nishikori Nishikori Raonic Tsitsipas Evert Fernandez Raonic Kyrgios
ronin Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 15 minutes ago, iDemo said: Nadal je ok da osvoji. Zbog čega?
iDemo Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Pa ako pobedi Djokovica u finalu - to je ok, ne? A ako Djokovic izgubi - nek' bar ode GS nekom 'konstruktivnom' - ko moze da pridje onome sto je uz'o 20.
Time Crisis Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 9 minutes ago, iDemo said: Pa ako pobedi Djokovica u finalu - to je ok, ne? Što se mene tiče, sasvim je ok da ga izbaci Ferer danas.
mlatko Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Fe(dere)ra Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Timmy Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Danas nekoliko zanimljivih meceva. Najpre Dimitrov - Vava. Na kladionicama Vava favorit, al se ja ne mogu sloziti sa tim. Zatim verovatno duel igraca sa najvecim rankingom ikad, Marej-Dakvort. 300 i neki protiv 400 i nekog. Obojica po zagarantovanom rankingu. Anderson Harison, Ramos - Kacanov, Duci - Dzumhur...
Jean-Luc Picard Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 14 hours ago, Zli Gli said: I ja cu to da lajkujem po kvoti 3.4 da Nolo osvaja, za jednu zelenu evropsku novcanicu... Ti si tata za klađenje na tenis to je apsolutno van svake diskusije, ali mislim da i ja znam ponešto, i čini mi se da ovde nemaš nikakvu vrednost. Ne zbog toga što mislim da će Đoković osvojiti ili neće osvojiti nego je u pitanju čista logika. Njegov put do titule će biti Federer/ A.Zverev ili Čilić/ Nadal...počevši od četvrtfinala. Probaj objektivno da daš kvote na ta tri meča pa ćeš videti da kad bi igrao samo ta tri singla sukcesivno ( naravno pod pretpostavkom da Novak dobija, ako gubi onda si tropa u svakom slučaju ) da bi imao bolju kvotu od ta 3.4 koliko daje soccer ili balkanbet gde se već kladiš. Prva četiri kola su ti čisti bonus....činjenicu da se na ovaj način štitiš od nekog njegovog eventualnog odustajanja u nekom momentu neću ni da spominjem. Znači...mislim da je isplatnije vezati singl za singlom sedam mečeva nego igrati u glavu da osvoji.
Recommended Posts