August 23, 20186 yr 24 minutes ago, theanswer said: Sta se desava na Danilovickinom mecu? Je l gleda neko? Znao sam da cim napisem da cu da saznam, bio neki zastoj sad je sve ok 6:4 prvi set Bio medicinski tajmaut za protivnicu, prvo masaza pa stavljanje zavoja koje se moralo obaviti u svlacionici, bas je potrajalo. Ja ispratio kraj seta na bet365, tu je isto strim ogranicene velicine i neophodno je imati bar 1 cent na racunu. Koliko sam uspeo da vidim, Olga rutinski kontrolise desavanja na terenu, mada obe dosta grese, nije neki kvalitet tenisa. Milojevic servira za mec protiv Kecmanovica. Edited August 23, 20186 yr by FPLS
August 23, 20186 yr 7 set lopti je spasila ali dzabe... Sad ima brejk zaostatka i u trecem, zajebano.
August 23, 20186 yr Izgubila terci set 6:2. U drugom ispustila brejk prednosti na 2:1, ocajno odigrala pocetak taj-brejka, posle raspad. Steta, mogla je da prodje. No, dobro, bice bolje!
August 24, 20186 yr Nije strasan Olgin poraz. Ni neočekivan. Nije lako menjati podloge u njenim godinama. Sad da odigra jos 1 solidan turnir do kraja godine i da na AO ide direktno u glavni zdreb. Kecmanovic ocigledno stuca, nikako da prokine. Valjda ce i tu biti bolje.
August 24, 20186 yr Videh pred kraj da je Olga trazila medicinski tajmaut, mozda je imala nekih problema... U prvom setu je delovalo da ce rutinski odraditi posao. Steta za Kecmanovica, mislim da bi imao vece sanse protiv Granoljersa, jednom ga je vec rutinski dobio.
August 24, 20186 yr Meni je vise krivo zbog Kecmana nego Olge. Treba mu sto pre bilo kalav dobar rezultat. A taj Milojević puca sigurno u finalu. Daj bobe sa gresim.
August 24, 20186 yr Kod Kecmanovića ne vidim ništa specijalno zbog čega bi napravio ne znam kakvu karijeru. Trebalo bi da mu se oduži put, ali ućiće u sto. Posle toga teško nešto više od Ducija. Doduše gledao sam ga tri puta, ali ni jednom ništa čime bi se izdigao.
August 24, 20186 yr Nije bas da nema nista i da mu je Lajovic domet. Pre bih rekao Viktor ili Janko. Al naravno, nezahvalno je prognozirati bilo sta. Ja sam očekivao da brze napreduje.