FPLS Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 (edited) 24 minutes ago, theanswer said: Sta se desava na Danilovickinom mecu? Je l gleda neko? Znao sam da cim napisem da cu da saznam, bio neki zastoj sad je sve ok 6:4 prvi set Bio medicinski tajmaut za protivnicu, prvo masaza pa stavljanje zavoja koje se moralo obaviti u svlacionici, bas je potrajalo. Ja ispratio kraj seta na bet365, tu je isto strim ogranicene velicine i neophodno je imati bar 1 cent na racunu. Koliko sam uspeo da vidim, Olga rutinski kontrolise desavanja na terenu, mada obe dosta grese, nije neki kvalitet tenisa. Milojevic servira za mec protiv Kecmanovica. Edited August 23, 2018 by FPLS
Nesh Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Gubila sa 5:1 i 6:2 u taj-brejku, izjednacila na 6:6, ali nije uspela.
theanswer Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 http://livetv.sx/rs/eventinfo/695728_us_open_qualifying/
FPLS Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 7 set lopti je spasila ali dzabe... Sad ima brejk zaostatka i u trecem, zajebano.
theanswer Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 gotovo. teški raspad jebem ti ženski tenis, taman ga nisam gledao neko vreme
Nesh Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Izgubila terci set 6:2. U drugom ispustila brejk prednosti na 2:1, ocajno odigrala pocetak taj-brejka, posle raspad. Steta, mogla je da prodje. No, dobro, bice bolje!
Timmy Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Nije strasan Olgin poraz. Ni neočekivan. Nije lako menjati podloge u njenim godinama. Sad da odigra jos 1 solidan turnir do kraja godine i da na AO ide direktno u glavni zdreb. Kecmanovic ocigledno stuca, nikako da prokine. Valjda ce i tu biti bolje.
FPLS Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Videh pred kraj da je Olga trazila medicinski tajmaut, mozda je imala nekih problema... U prvom setu je delovalo da ce rutinski odraditi posao. Steta za Kecmanovica, mislim da bi imao vece sanse protiv Granoljersa, jednom ga je vec rutinski dobio.
Timmy Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Meni je vise krivo zbog Kecmana nego Olge. Treba mu sto pre bilo kalav dobar rezultat. A taj Milojević puca sigurno u finalu. Daj bobe sa gresim.
Jozef K. Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Kod Kecmanovića ne vidim ništa specijalno zbog čega bi napravio ne znam kakvu karijeru. Trebalo bi da mu se oduži put, ali ućiće u sto. Posle toga teško nešto više od Ducija. Doduše gledao sam ga tri puta, ali ni jednom ništa čime bi se izdigao.
Timmy Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Nije bas da nema nista i da mu je Lajovic domet. Pre bih rekao Viktor ili Janko. Al naravno, nezahvalno je prognozirati bilo sta. Ja sam očekivao da brze napreduje.
Recommended Posts