Jump to content
IGNORED

Yues open 2018

Cash

Recommended Posts

Posted

Posle dan dva ne bi mogao da ga ispraši ni Nadal sveže izašao posle masaže / Spa-Velnesa... [emoji39]

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

132

• Tsai

87

• Nesh

83

• nisam ja

71

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ti Đovakovi padovi u jednom setu su najnormalniji na svetu. Zamisli da si u poziciji u kojoj je on doveo sebe. Svi očekuju da osvojiš SVE i pobediš svakoga. Izlaziš na terenu u prvim, drugim, trećim kolima sa protivnicima za koje niko živ nekada nije ni čuo, prosto je nemoguće da nalaziš motivaciju iz nedelje u nedelju iz turnira u turnir i kidaš non stop u svakom setu. Stvarno mislim da je ok da pukne po koji set tu i tamo nego da 3, 4, 5 kola sve kida sa 60 61 62.

Posted
A kvote bile po 1.02 na oba meca do sada [emoji4]
Sledeći je 1.1.
Posted
1 hour ago, mlatko said:

Takav pad u drugoj nedelji moze da kosta, odigras 5. sa/etni protiv nekog mladjanog (n.p. Puj) i posle dan-dva te isprasi neki veteran (n.p. Federer)

Shvatljiv ali neprihvatljiv emoji849.png

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Federer? 

Nick-Kyrgios-thumbs-up.jpg

Posted (edited)

Meni je retardiranije ovo što je Lajani uradio. Šta koji kurac ti imaš da ga peglaš, motivišeš, vraćaš u život, ako je odlučio da se sjebe. Zabranjeni su razgovori sa trenerom, a sad je tu sudija koji glumi psihološkog savjetnika. To je ionako uloga trenera, da stabilizuje svog igrača.

I ja da sam ovaj Kirjosov protivnik popizdio bih pravo (i u pravu je sve što je rekao), tražio bih da suspenduju Lajanija. 

Edited by James Marshall
Posted
1 minute ago, James Marshall said:

Meni je retardiranije ovo što je Lajani uradio. Šta koji kurac ti imaš da ga peglaš, motivišeš, vraćaš u život, ako je odlučio da se sjebe. Zabranjeni su razgovori sa trenerom, a sad je tu sudija koji glumi psihološkog savjetnika. To je ionako uloga trenera, da stabilizuje svog igrača.

Ja da sam ovaj Kirjosov protivnik popizdio bih pravo, tražio bih da suspenduju Lajanija. 

Ma 100% nego mi slatko kad vidim privremenog™ GOATa da gubi zivce oko svog sledeceg protivnika, ne?

Posted

Ma Federer je imao momente jadnosti i dok je bio u punoj snazi, nego sad to dodatno dolazi do izražaja

Posted
18 minutes ago, James Marshall said:

Ma Federer je imao momente jadnosti i dok je bio u punoj snazi, nego sad to dodatno dolazi do izražaja

Naravno. 

Posted

"Shvatam zašto su ljudi, možda i Erber, iznervirani zbog onoga što se dogodilo. Razumljivo je. Sudija mora biti neutralan. Ali svi koji znaju Mohameda znaju dobro da je drugačiji od ostalih. Uvek je pozitivan, smeje se, pokušava da tu energiju donese na teren. Voli da od toga napravi šou. Znajući Mohameda, ne verujem da je to uradio iz bilo kog drugog razloga osim da zaista pomogne Niku da shvati da ako nastavi to da radi, možda će dobiti kaznu ili upozorenje. Nisam video šta je tačno bilo, od onoga što sam čuo, znajući Mohameda, mislim da je to uradio na prijateljski način. Verovatno nije želeo da to zvuči kao da preti NIku. S druge strane, shvatam zašto ljudi smatraju da nije trebalo to da uradi", rekao je Đoković.

Sta je ovaj natrabunjao... sve svima, ljubav i mir. Kazi brate: mozda izgleda cudan postupak za jednog sudiju na GS, ali nije cudno za Lajanija.

Stop.

Nemoj da branis sve po spisku ko neka advokatska buva... ovako je jer je mogao i onako ali mozda bi bilo drugacije da je odma bilo onako.

A i ja budala oko cega se nerviram :facepalm:

Posted
14 minutes ago, mlatko said:

A i ja budala oko cega se nerviram :facepalm:

Ja to jedino mogu da razumem ako/kad je Federer u pitanju. :)

Posted

Novak je rekao pametno. Nemojmo traziti dlaku u jajetu.

Posted
Novak je rekao pametno. Nemojmo traziti dlaku u jajetu.

Shvata zasto ljudi smatraju da je Lajani lose uradio ali je uradio dobro jer je Nick dobar decko. Erbera ko jebe kad nije tukao supervizora reketom.

Posted

U narednom kolu, Gaske, stara musterija. Medjutim, treba biti oprezan

p.s. skontao sam da najmanje malerisem kad ovako kuckam fraze i opsta mesta, bicu takav do kraja USO