Bujodrag Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 29 minutes ago, aram said: @Bujodrag Bujo, mašiš fudbal ovde. ne raspravljamo o njenom izgledu, raspravljamo o tome da se njoj (često) dozvoljava ono što se drugima ne dozvoljava. Aha.Onda mašim fudbal. OK, pogrešno sam protumačio. +1 Moj pokojni stric s kojim sam godinama delio sobu, on je voleo tenis i razne sportove. I imali smo prećutni dogovor, on gleda utakmice na TV-u bez zvuka a ja puštam muziku i ne gledam TV. I on, rukometaš, me je naveo da zavolim tenis i odbojku, te beskontaktne sportove. Stric je u medjuvremenu umro ali kad se pojavio Djoković, osećao sam se kao poznavalac, pogotovo medju većinskim drugarima muzičarima koji nisi imali pojma. I dalje mi je teško da hvalim bilo koji aspekt sporta jer sam ljubomoran, ali, tenis i naročito odbojka, su barem lepi za videti, ljudsko telo u nekim vrlo telesnim pokretima. Meni se to svidja. Fudbal mi je u odnosu na to kao šutka ribara u blatu. Ružno i prljavo,
aram Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 (edited) 46 minutes ago, Max Morlock said: I ne vidim te čarape... Edited August 30, 2018 by aram
Max Morlock Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Pa ono, malo je avangardno, što jes jes... [emoji16]Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Tsai Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Deda pojma nema, al ovaj je ovaj Per ipak prevelika kesetina
mlatko Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Jel izdominirala agresivnoscu ili je Filipkrns imala nekih problema? Ovo malo sto sam video dva-tri gejma je igrala odlicno. Svaka cast. Na koga sad ide?Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Timmy Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Bravo Alex, bas mi drago.. Na Keys ide. To ce vec biti teze. Ali ima nade
nisam ja Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Suarez navaro Ženski nadal. Šta kaže jel ima momka?
Cash Posted August 30, 2018 Author Posted August 30, 2018 1 hour ago, Timmy said: Bravo Alex, bas mi drago.. Na Keys ide. To ce vec biti teze. Ali ima nade Naravno da ima nade, sa Madison se nikad ne zna. Moze da poludi a moze da se skroz raspadne
Tinman Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 3 minutes ago, Cash said: Naravno da ima nade, sa Madison se nikad ne zna. Moze da poludi a moze da se skroz raspadne To vazi za veci deo WTA
Cash Posted August 30, 2018 Author Posted August 30, 2018 Just now, Tinman said: To vazi za veci deo WTA Ali Kiz je bas posebna, kad se raspadne raspadne se do kraja. Ko Ana pod Sirsom u najboljim danima.
Timmy Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 (edited) Prosle godine je igrala finale, znaci leži joj turnir. Ali kad Alex poludi... Edited August 30, 2018 by Timmy
Timmy Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Krenuo dubl. Filip i Viktor pukli lagano. Lajovic u paru sa Cicipasom, sad igraju. Nina S. u paru sa nekom Madjaricom. Alex ispala sa Bondarenkom.
Recommended Posts