August 30, 20186 yr pa nista izgleda, posto je yues open izdao zvanicno saopstenje sa izvinjenjem, da je u pitanju bila greska i da se vise nece dogadjati..
August 30, 20186 yr 26 minutes ago, Timmy said: Sta je na ovim fotkama toliko neprikladno? Meni je neprikladno da se bilo koji sport igra u crnim mrežastim čarapama, u ovim suknjicama od tila Ili ranije u kostimu super junaka, pa sada menjaju dres kod na RG, ili pre toga u čizmama...
August 30, 20186 yr 30 minutes ago, aram said: a šta je ovde za kaznu? a dobro Nadal je sortz jednom pogresno obukao pa je presvlacio
August 30, 20186 yr 11 minutes ago, freakns said: a dobro Nadal je sortz jednom pogresno obukao pa je presvlacio Kapiram da je provalio kako mu se nije dovoljno zavukao u pozadinu i odmah mu upalila crvena lampica Edited August 30, 20186 yr by Max Morlock
August 30, 20186 yr 2 hours ago, Timmy said: Ajde dobro vise. I meni je fizicki odvratna, al nema potrebe to isticati toliko. Meni nije odvratna. Izgleda kao tipično ljudsko biće. Stoji uspravno na dve noge, ima i dve ruke, na licu nos, usta i dva oka. Ima i sise što ukazuje da je ženka. Meni je to sasvim OK. Nemam pojma kako bih reagovao da ima tri sise. Možda bih se navikao. Ali, jebo vas sve, uključujući i mog ćaleta. Da li s istim žarom raspravljate o izgledu tenisera? Onaj Djoković grli drveće, to se vidi i po izgledu, izgleda kao neki wannabe gay hipster. Jadništvo. Kresnuo bih ga ako bih bio dovoljno očajan, što da ne?
August 30, 20186 yr @Bujodrag Bujo, mašiš fudbal ovde. ne raspravljamo o njenom izgledu, raspravljamo o tome da se njoj (često) dozvoljava ono što se drugima ne dozvoljava. pri tom, ja sam na strani nje i sličnih, nek se oblači kako ko hoće, ako se teniseri skidaju goli do pojasa, zašto to ne bi smele i teniserke i sl. ali prosto, propis ili važi za sve ili ne važi uopšte.
August 30, 20186 yr i mrežaste čarape Evo gledam SAD reprizu na ES2, jebemliga... Nek nosi šta hoće, fakat je da izgleda pišično u ovom balerina outfitu. I ne vidim te čarape... Sent from my BLA-L29 using Tapatalk