Cash Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Danas krecu kvalifikacije. Kod zena je tezko predvideti ko uzima. Kud muskaraca zna se . Uzmi Nole 14-tu titulu idemooo Link to comment
Timmy Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Halep i Novak ili Dimitrov. Olga da udje u glavni zdreb, Filip da nekog pobedi. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 yu(es) uzima neko od ex yu. raonić, čilić... kod žena je abitno Link to comment
Cash Posted August 21, 2018 Author Share Posted August 21, 2018 48 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: yu(es) uzima neko od ex yu. raonić, čilić... kod žena je abitno Nije abitno, nek uzme Kasatkina. Ako vec ona nume onda nek yues uzme simpaticna grkinja Sakari 🤠 Link to comment
theanswer Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 milojević vs kecmanović u drugom kolu eventualno od 8 naših u kvalifikacijama samo danilo petrović igra danas protiv menendeza danilović, radanović, stojanović, jovanovski i krstin još nastupaju Link to comment
FPLS Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Mislim da jedino Olga ima nekakve sanse da se docepa glavnog zreba. Eventualno Kecmanovic ako prodje Opelku aka Iznera za siromasne u prvom kolu. Link to comment
theanswer Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 opelka je ove godine dobio kecmanovića, pre toga je vezao jedno 7 ispadanja u prvim kolima Link to comment
mlatko Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Bravo za nas(lov) [emoji16]Olgi plafon 4. kolo a Nole kako se pogodi... sasrecomInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Link to comment
Pantelija jr Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Naslov rula, a zna se ko će isto tako... u žemskoj, pored naših, navijam za Simonu... oprostio sam joj ono nasilje nad samom sobom, jer sam veliki čovjek, prije svega Link to comment
Tinman Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Bilo bi lepo videti ponovo Diatchenko Link to comment
theanswer Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 bogami petrović ničim izazvan dobija menendeza, ima 4:2 u drugom Link to comment
renne Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 1 hour ago, Pantelija jr said: Naslov rula, a zna se ko će isto tako... u žemskoj, pored naših, navijam za Simonu... oprostio sam joj ono nasilje nad samom sobom, jer sam veliki čovjek, prije svega +1 Link to comment
FPLS Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Dobio Petrovic. Dobra pobeda, Spanac je 8. nosilac kvalifikacija i za preko 100 mesta bolje plasiran. Nisam mnogo puta gledao Danila, svega 3-4 meca prosle i ove sezone, gde me je prilicno iznenadio skilom za jednog vrlo visokog momka (203 cm). Sasvim dobro cepa sa osnovne linije, dok mu je servis nekarakteristicno slab za tu visinu. Nedavno je ispustio Klizana u Umagu, vodio 6-2 5-2 i raspao se. U sledecem kolu Karuzo ili Djustino, tipicni italijanski sljakasi, obojica u poslednjih mesec i po lako gubili od Menendeza kojeg je Danilo danas rutinirao. Link to comment
Recommended Posts