Posted August 21, 20186 yr Danas krecu kvalifikacije. Kod zena je tezko predvideti ko uzima. Kud muskaraca zna se . Uzmi Nole 14-tu titulu idemooo
August 21, 20186 yr Author 48 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: yu(es) uzima neko od ex yu. raonić, čilić... kod žena je abitno Nije abitno, nek uzme Kasatkina. Ako vec ona nume onda nek yues uzme simpaticna grkinja Sakari 🤠
August 21, 20186 yr milojević vs kecmanović u drugom kolu eventualno od 8 naših u kvalifikacijama samo danilo petrović igra danas protiv menendeza danilović, radanović, stojanović, jovanovski i krstin još nastupaju
August 21, 20186 yr Mislim da jedino Olga ima nekakve sanse da se docepa glavnog zreba. Eventualno Kecmanovic ako prodje Opelku aka Iznera za siromasne u prvom kolu.
August 21, 20186 yr opelka je ove godine dobio kecmanovića, pre toga je vezao jedno 7 ispadanja u prvim kolima
August 21, 20186 yr Bravo za nas(lov) [emoji16]Olgi plafon 4. kolo a Nole kako se pogodi... sasrecomInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
August 21, 20186 yr Naslov rula, a zna se ko će isto tako... u žemskoj, pored naših, navijam za Simonu... oprostio sam joj ono nasilje nad samom sobom, jer sam veliki čovjek, prije svega
August 21, 20186 yr 1 hour ago, Pantelija jr said: Naslov rula, a zna se ko će isto tako... u žemskoj, pored naših, navijam za Simonu... oprostio sam joj ono nasilje nad samom sobom, jer sam veliki čovjek, prije svega +1
August 21, 20186 yr Dobio Petrovic. Dobra pobeda, Spanac je 8. nosilac kvalifikacija i za preko 100 mesta bolje plasiran. Nisam mnogo puta gledao Danila, svega 3-4 meca prosle i ove sezone, gde me je prilicno iznenadio skilom za jednog vrlo visokog momka (203 cm). Sasvim dobro cepa sa osnovne linije, dok mu je servis nekarakteristicno slab za tu visinu. Nedavno je ispustio Klizana u Umagu, vodio 6-2 5-2 i raspao se. U sledecem kolu Karuzo ili Djustino, tipicni italijanski sljakasi, obojica u poslednjih mesec i po lako gubili od Menendeza kojeg je Danilo danas rutinirao.