Jump to content
IGNORED

Bundes Liga 18/19

John Coltrane

Recommended Posts

Posted
On 9.12.2018. at 18:08, Strahan said:

mainz do boda vs 96 posle sumnjivog penala i to posle var-a. na srecu po goste var ih je spasio poraza u 90'. priznat gol mainza ponisten je posle gledanja snimka.

poslednji mec kola je upravo krenuo bmg vs vfb.

Ono ne da nije bio penal, nego je WTF momenat. Pazi imas VAR i ne vidis da igrac Mainz-a namerno pada i simulira penal. Potom krades timu koje se bori za goli zivot 2 boda? Unreal.... Mnogo su besni na ovu odluku (ne samo ovi iz Hanovera, vec bukvalno svi, sem Mainza, of course...) Ono sa Mitrovicem na SP-u i ovaj penal su mi do sada najvece WTF odluke od kada je uveden VAR,,,

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

232

• Strahan

218

• MiddleClass

96

• Grandilof

74

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Slazem se, veze nema nego ajde da ne budem bas ja grub. Nisam zadovoljan kako funkcionise var u buli, bilo je par situacija sa zestokim kiksevima.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Posted
30 minutes ago, Strahan said:

ima cini mi se kobas i za 2 ipo, a za pivo je bulja sto moras da imas posebnu karticu za kupovinu piva. jedno od vecih gluposti koje sam video u zivotu.

a jedna od najboljih stvari koje sam video u zivotu je takodje sa stadiona, pre recimo 2-3 godine protiv stutgarta, neki lik par redova ispod je bio zaduzen taj dan da donosi ortacima vops, i iako je borusia dobila recimo 5-1 on, ako se dobro secam, ni jedan gol nije video.

ok, jeste mozda na televizorcicu u holu, al opet je bio popizdeo za medalju.

Posted

Znaci™ imas na tacni ludog Nagelsmana vs. BMG koji igra sexy fudbal i ti pustis jebeni Bajern po milioniti put :isuse:

Posted
Znaci[emoji769] imas na tacni ludog Nagelsmana vs. BMG koji igra sexy fudbal i ti pustis jebeni Bajern po milioniti put :isuse:

Si video ovu inovaciju nagelsmana @ city ?
74628c6426a1b78d66b881466265d1cc.jpg

Bauman vs Sane

Posted

Ne!  :lol:

Smorise me, pa prebacih na Multiprenos, taman kad je Alaba zabio gol kola - usudio bih se reci vec sad.

Reditelj prenosa, u usporenom snimku, prvo kadrida Lewu koji se muski pegla sa 2 igraca H96 i cak je mogao pasti i dobiti penal, ali ipak ostaje na nogama i "obezbedjuje" gol Alabi.

Sto Gruja nije ni na klupi?

Posted

Zavrsio polusezonu. Opet clanak i to isti koji ga je mucio ranije.

Posted

Тих бре, таман проигра, и онда ово...:ph34r:

Posted

Mario Gomez, ako vec nema, pod hitno da dobije spomenik na glavnom centru u Studgartu.

Posted

najzad jedan lagani mec za bajern. zato vec u sredu u 20:30 dolazi salzburg, a za kraj polusezone je gostovanje frankfurtu u subotu 18:30.

Posted

Poništilo debelom džastinu biberu.

Plitak potok ipak.

Posted
9 minutes ago, ToniAdams said:

Poništilo debelom džastinu biberu.

Plitak potok ipak.

Reus :wub: Ko ga ne volE, ne volE fuzbal.