Jump to content
IGNORED

Bundes Liga 18/19

John Coltrane

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

232

• Strahan

218

• MiddleClass

96

• Grandilof

74

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vremenom ce odbrambeni igraci vise paznje posvecivati Jovicu ali ovi sada golovi sto daje su esencija vrhunskog napadaca.

Posted
2 minutes ago, djeneralche said:

Vremenom ce odbrambeni igraci vise paznje posvecivati Jovicu ali ovi sada golovi sto daje su esencija vrhunskog napadaca.

mislis da ne obracaju vec sad nakon onih 5 golova i cinjenice da je medju najboljim strelcima lige?

Posted (edited)

Kad smo poslednji put imali top tir strajkera u nekoj od 4 najbolje lige sveta? 

Mijat? Kovačević? 

Edited by ToniAdams
Posted
31 minutes ago, ToniAdams said:

Kad smo poslednji put imali top tir strajkera u nekoj od 4 najbolje lige sveta? 

Mijat? Kovačević? 

Zamalo Vučinić. :D

Ruku na srce, Srbija je od 2006. na ovamo imala vrhunske stopere i par centralnih veznjaka. Ofanzivci su bili meh, Krasića Juventus kupio jer liči na Nedveda, a Liverpool Jovanovića jer je to Liverpool. Tadić je vjerovatno najbolji od 2006. pa ovamo. 

Boško Janković je imao neki purple patch one neke sezone sa Genoooooom™, Žiga je igrao u Birminghamu i osvojio Liga-kup protiv onih naših bogalja, Đorđevića je ozljeda sasjekla u Laziju...

Posted

Ziga sa Munitisom u Santanderu cinio paklen tandem

Posted

Kakva je ovo dobra zabava u BL sunce ti. Frankfurt na tabeli ispred Bajerna, toga se ne secam od pocetka 90tih kada je igrao Yeboa, Möller, Bein na golu legenda Stein, a trener bio Stepanovic...

Na poziciji 1 & 2 dve Borusije, takodje divno...  Vicekuzen i Salke se bore za opstanak, ma delirijum bre :thumbup:

Kao da meni dali da pisem scenario, bas sam se napalio na BL ove godine (a i morale je nesto da se desi, poslednje godine bas bile dosadne, ako se izuzme borba za opstanak)

I na kraju za Jovica :Hail:

Posted

@assignment +1 na sve napisano, uz dodatak da je najljepša stvar ove sezone za svakog pravog ljubitelja fudbala povratak Marca Reusa pravom fudbalu u pravoj Borussiji. :)

Posted
5 minutes ago, ArleKino said:

@assignment +1 na sve napisano, uz dodatak da je najljepša stvar ove sezone za svakog pravog ljubitelja fudbala povratak Marca Reusa pravom fudbalu u pravoj Borussiji. :)

presao u M'glabdah¿

Posted

Ne znam zasto nisam iznenadjen stanjem u bajernu. To sam i pisao
Negde na pocetku topica.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Posted

A Riberi opet pravi sranja van terena pa mora "mon ami Uli" da pegla opet...