November 11, 20186 yr Vremenom ce odbrambeni igraci vise paznje posvecivati Jovicu ali ovi sada golovi sto daje su esencija vrhunskog napadaca.
November 11, 20186 yr 2 minutes ago, djeneralche said: Vremenom ce odbrambeni igraci vise paznje posvecivati Jovicu ali ovi sada golovi sto daje su esencija vrhunskog napadaca. mislis da ne obracaju vec sad nakon onih 5 golova i cinjenice da je medju najboljim strelcima lige?
November 11, 20186 yr Kad smo poslednji put imali top tir strajkera u nekoj od 4 najbolje lige sveta? Mijat? Kovačević? Edited November 11, 20186 yr by ToniAdams
November 11, 20186 yr 31 minutes ago, ToniAdams said: Kad smo poslednji put imali top tir strajkera u nekoj od 4 najbolje lige sveta? Mijat? Kovačević? Zamalo Vučinić. Ruku na srce, Srbija je od 2006. na ovamo imala vrhunske stopere i par centralnih veznjaka. Ofanzivci su bili meh, Krasića Juventus kupio jer liči na Nedveda, a Liverpool Jovanovića jer je to Liverpool. Tadić je vjerovatno najbolji od 2006. pa ovamo. Boško Janković je imao neki purple patch one neke sezone sa Genoooooom™, Žiga je igrao u Birminghamu i osvojio Liga-kup protiv onih naših bogalja, Đorđevića je ozljeda sasjekla u Laziju...
November 12, 20186 yr https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=11&dd=12&nav_id=1468362 Ramos je pencilin za ovakve siledzije.
November 13, 20186 yr Kakva je ovo dobra zabava u BL sunce ti. Frankfurt na tabeli ispred Bajerna, toga se ne secam od pocetka 90tih kada je igrao Yeboa, Möller, Bein na golu legenda Stein, a trener bio Stepanovic... Na poziciji 1 & 2 dve Borusije, takodje divno... Vicekuzen i Salke se bore za opstanak, ma delirijum bre Kao da meni dali da pisem scenario, bas sam se napalio na BL ove godine (a i morale je nesto da se desi, poslednje godine bas bile dosadne, ako se izuzme borba za opstanak) I na kraju za Jovica
November 13, 20186 yr @assignment +1 na sve napisano, uz dodatak da je najljepša stvar ove sezone za svakog pravog ljubitelja fudbala povratak Marca Reusa pravom fudbalu u pravoj Borussiji.
November 13, 20186 yr 5 minutes ago, ArleKino said: @assignment +1 na sve napisano, uz dodatak da je najljepša stvar ove sezone za svakog pravog ljubitelja fudbala povratak Marca Reusa pravom fudbalu u pravoj Borussiji. presao u M'glabdah¿
November 13, 20186 yr Ne znam zasto nisam iznenadjen stanjem u bajernu. To sam i pisaoNegde na pocetku topica. Gesendet von iPhone mit Tapatalk