August 27, 20186 yr preproducirano smece sharp objects lici na one jeftine filmove koji su cesto bili na tv-u u popodnevnim terminima, o zenama s ruba dsm-a, recimo onima koje ostanu bez svog djeteta pa kradu tudje ili nose jastuk pod majicom Spoiler ubica je ema
August 27, 20186 yr Ja mislim da je nemoguće da čovek bude ovako obučen za sedenje na tremu svoje kuće...
August 27, 20186 yr ovo sigurno spada u red najlosijih poslednjih epizoda bilo koje serije skoro... ni glave, ni repa... nista
August 27, 20186 yr 12 hours ago, morgana said: sharp objects lici na one jeftine filmove koji su cesto bili na tv-u u popodnevnim terminima, o zenama s ruba dsm-a, recimo onima koje ostanu bez svog djeteta pa kradu tudje ili nose jastuk pod majicom meni se to bas dopada, serija ima petparackosti™ u sebi sto se kraja tice, emotivno bih vise voleo da se desio neki pokolj, ili tako nesto bolesno ali nije strasno. U svakom slucaju serija bas za leto
August 27, 20186 yr Bez tog poslednjeg tvista kraj bi bio sasvim OK. Ovako su ga usrali. Ne mora obrt. Ne mora iznenadjenje. Ponekad moze samo da se zavrsi bez vatrometa.
August 28, 20186 yr castle rock je smor... mada ja ekstremno ne volim kinga i pogledo sam samo prvu epizodu.