November 9, 20186 yr Uvijek sam se pitao koji su gotivniji. Srijedaši su bili eksponiraniji pa sam se automatski odlučio za Jedinstvo.
November 9, 20186 yr 4 hours ago, Ezekijel said: Uvijek sam se pitao koji su gotivniji. Srijedaši su bili eksponiraniji pa sam se automatski odlučio za Jedinstvo. I meni je to bila vazda enigma, Sreda™ je vise boravila u PL zadnjih decenija plus Stefanovic. Jedinstvo ima kulji grb, boje i ime
November 9, 20186 yr pa sad teško je zamisliti kulije ime od Sreda i grb od sove, ali ipak za Jedinstvo, jer sam odigrao jednu sezonu FM sa njima i zbog crveno belih prugastih dresova
November 9, 20186 yr 3 minutes ago, levi said: pa sad teško je zamisliti kulije ime od Sreda i grb od sove, ali ipak za Jedinstvo, jer sam odigrao jednu sezonu FM sa njima i zbog crveno belih prugastih dresova Tja. ima je i Oldam.
December 1, 20186 yr Forest & Leeds napokon nista od prdez timova izgleda nece uci u Premier. steta samo za Ipswich. Edited December 1, 20186 yr by Majo
December 15, 20186 yr 5 minutes ago, renne said: Ovo je bilo jedva protiv mučenog Boltona kisjelo grozdje