September 22, 20186 yr Gary Monk i Che Adams gaze Bielsu. Bilo bi jako da se u PL plasiraju tri tima iz Birmingema
September 22, 20186 yr Inače, u Ligi 1, utakmica Barnsli - Barton odložena zato što je pred sam početak utakmice ozbiljno pozlilo jednom od navijača. Helikopterom je prebačen u bolnicu. Valjda će da bude ok.
September 22, 20186 yr 54 minutes ago, Mercuzzio said: Gary Monk i Che Adams gaze Bielsu. Bilo bi jako da se u PL plasiraju tri tima iz Birmingema koji je treci tim? btw, Lids ce izgleda da ponovi proslu sezonu. O Notingemu necu ni da trosim reci:(
September 22, 20186 yr 2 minutes ago, Mercuzzio said: WBA, Aston Vila i Birmingem e kukavna moja geografijo mogao sam da umrem, ne bih znao da je to Birmingem. fala, Merc.
September 22, 20186 yr 1 hour ago, Mercuzzio said: Bilo bi jako da se u PL plasiraju tri tima iz Birmingema Fala ti k'o bratu, al' neka ih svih u Brodu. Leeds
September 22, 20186 yr Author Fala ti k'o bratu, al' neka ih svih u Brodu. [emoji3] Leeds [emoji38] +1
September 22, 20186 yr 1 hour ago, renne said: 3 hours ago, ArleKino said: Fala ti k'o bratu, al' neka ih svih u Brodu. Leeds +1 +2 Ova sedmica je bonbon kola
September 23, 20186 yr 17 hours ago, Mercuzzio said: Bilo bi jako da se u PL plasiraju tri tima iz Birmingema Ne zna se ko je ogavniji. Mada bilo je i toga u onoj Ziginoj sezoni 10/11 ako se ne varam.