July 17, 20204 yr Gol iz ofsajda, 3 lika u ofsajdu na centaršutu, onaj što je dao gol najmanje ali opet.. WBA deluje loše, mogli bi oni da ispuše za PL Sad kad sam to napisao završiće 1:3
July 17, 20204 yr Bromwich je igrao lose i poslednju protiv Fulhama. Ako i udju u Premier, brzo ce nazad.
July 17, 20204 yr On 14.7.2020. at 21:03, radisa said: Vidim sad, WBAu ostale 2 formalnosti do plasmana u PL... Dead wrong
July 17, 20204 yr Leeds. Nisam ih gotivio previse onomad, al sad mi nekako udaraju nostalgiju. Neke opasne sezone championship managera sam odradio u Lidsu, Jimmy Guzica Floyd <3
July 17, 20204 yr Author Al zato je Leeds zavrsio posao Nadam se expresnom povratku gde im je i mesto
July 17, 20204 yr bas je lepo sto se leeds vraca i sto je jos bolje vodi ih ludi bielsa. bice lepog fudbala ako nista drugo. mnogo bolje nego mrtvi stoke, wba i slicni smaraci
July 17, 20204 yr kao sto rekoh direktno leeds i brentford, a kroz playoff (nadam se) fulham. west brom je ok ekipa ali nijednom me nisu nesto posebno impresionirali kad sam ih gledao ove sezone. Edited July 17, 20204 yr by Sundance Kid
July 17, 20204 yr 1 minute ago, Sundance Kid said: kao sto rekoh direktno leeds i brentford, a kroz playoff (nadam se) fulham. Daj kad vec pogadjas, nadaj se Forestu, imas pivce
July 17, 20204 yr 42 minutes ago, Lancia said: Daj kad vec pogadjas, nadaj se Forestu, imas pivce voleo bih da nekad vidim forest u premiershipu (ali ne preko fulhama) i lamouchi se pokazao kao dobar trener ali cottagersi imaju jaci tim.