Jump to content
IGNORED

FK Partizan - Liga Evrope 2018/19.

Kreator

Recommended Posts

Posted

kad jednom dođe 6.10.tm

strajinić je moj

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

175

• kud u maglu Simoviću

109

• Ted

106

• mozzer

57

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ma bre iskuliraj

Nije to zbog Casha, nego ovaj put zaista necu da predjem preko sebe. Dok su tu: pre svega zvalavi, a onda recimo ivanovic, ove male p, baki, kubanac&sin - necu pratiti. Hbgg uspeli su da mi izgrade principijelnost.

Ko ostaje - sretno od mene i samo napred

Posted
5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kad jednom dođe 6.10.tm

strajinić je moj

To je to matori

Posted
9 minutes ago, Tresko said:

Strajnić vidi pomak u igri otkad je došao Mirković.:laugh:

Pogotovo se vidi u odbrani prekida. Dali su dva, mogli su pet.

Posted

zaključavaj topik

Posted
2 minutes ago, J.R. Cash said:

Pogotovo se vidi u odbrani prekida. Dali su dva, mogli su pet.

Nenormalan čovek.:laugh: A ne zna se da li je gora odbrana, ili vezni red. Napad ionako ima samo jednog igrača pa to ni ne pominjem.

Posted

Okrecemo se domacim obavezama - u goste nam dolazi uvek neugodna Backa

Posted
21 minutes ago, zakintos said:

Okrecemo se domacim obavezama - u goste nam dolazi uvek neugodna Backa

Bilo bi nam najbolje da se posvetimo 1 kupu maršala tita

Posted

ostvaren je maksimum u odnosu na kvalitet ekipe. nesto vise nije realno, a igranje LE sa ovim kadrom bili bi vrlo mucno iskustvo. na koje bi se nadovezalo jos mucnije iskustvo igranja domace lige paralelno, sto bi se sve skupa neslavno zavrsilo na oba fronta

tacno smo tamo gde nam je trenutno mesto. u domacoj ligi. i bez izgovora u vidu umora i vise utakmica nedeljno

Posted

Trio VVV uspešno obavlja zadatak zbog kojeg je namešten u Partizan, da svede klub na ništa, na ikebanu za psihopatin klub.

Ne pamtim da je ikad Partizan bio na ovako niskim granama, katastrofa. Ne zna se šta je jadnije.

Posted

Тежак вам је противник запао. Једноставно они су много бољи и овакви какви су ван форме. Опет нисте се обрукали.

Posted

ne treba preterivati, obitavali smo mi na niskim granama i ranije. da ne evociramo uspomene sada.

tačno je da nismo morali ovde da se nađemo u ovom trenutku. dve stvari su ključne. Đukić nije sklonjen na vreme, dozvoljeno je da počne sezonu, odradi pripreme iako je apsolutno sve govorilo da to ne sme da se desi. to nije krivica Đukića, već onoga ko je odlučivao o njegovom ostanku. druga stvar su vrlo loši prelazni rokovi i selekcija igrača. što će reći  sportski direktor. budžet za prelani rok je vrlo ograničen, ali ne toliko da bi ovako loša selekcija bila nužna. naprosto, radili su posao očajno i dobili takav rezultat.

i tako smo izgubili kontrolu nad događajima, smena Đukića nije bila posledica razumevanja da on mora da ode, već nepodnošljivog stanja ekipe i očigledno predstojećeg totalnog raspada. sve nakon toga je iznuđeno, Batica nije došao zato što su ga planirali nego zato što su uspeli da ga nahvataju. sreća naša da je tako, mogli su da nahvataju nekog debila.

jbg. mora se imati neki plan i raditi na njegovoj realizaciji. kakvo god da je stanje finansija. toga kod nas nema.

Posted

Da, prosto nemaju uvid u mogućnosti većine rostera. Menadžeri od ranije poznati organima gonjenja su ih po koji zna put zeznuli ali ćeraće se oni još.

Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

zaključavaj topik

kad sam ja to pisao 

Posted
59 minutes ago, Tresko said:

Trio VVV uspešno obavlja zadatak zbog kojeg je namešten u Partizan, da svede klub na ništa, na ikebanu za psihopatin klub.

Ne pamtim da je ikad Partizan bio na ovako niskim granama, katastrofa. Ne zna se šta je jadnije.

Say no more.