gone fishing Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 4 minutes ago, Micko8 said: Djukic je proveren trener kada su u pitanju evropska takmicenja. Zna on da igra na rezultat. jeste dokazao se prošle godine protivu ukrainaca i čeha
Tresko Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Kako Ivanović otvara lepo kontru Bešiktašu. Ali, da ga zameni, nema šanse.
kud u maglu Simoviću Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 evo tresko batica je poslušao i tebe i mene
nisam ja Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Ovaj gomeš je tragičan. Potrošio sam živu, sad ulažem ko ne iskoristi svoje šanse...
Tresko Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: evo tresko batica je poslušao i tebe i mene Bitno je da je konačno izbacio onog smrada Ivanovića, nije morao nikoga ni da uvodi.
gone fishing Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 da li je riki danas dobio neki vazdušni duel, ima 187cm i upotrebljivost sume u skok igri
Tresko Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Ahaha, kosati Miletić, 10 cm od sudije vuče za dres Vidu i ruši ga. Ali, sudija ćorav i ne vidi čist penal.
MocaVukotic Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 na kraju je turski tim ipak lagano izašao na kraj sa simpatičnim beograđanima....
mozzer Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 11 hours ago, mozzer said: Verovatno je i bolje da dodje taj ocekivani tacan rezultat od 3:0 za domacina (sve drugo je iznenadjenje za mene). Jer - ako udjemo u LE slucajno (0%) - onda cemo imati jos vise problema sa prodajom igraca - nikoga necemo moci da prodamo preko 500k, nikoga nece zanimati nasi igraci, prestacemo da isplacujemo sve i igraci ce moci da igraju samo za dzabe, isterace nas sa stadiona po odluci Suda ove drzave i igracemo u Zemunu a dug ce narasti na 143m zbog troskova igranja LE. A da - zbog umora i ogranicenog rostera se verovatno necemo plasirati u Evropu iduce godine. Tako da - ne hvala, bolje da ne prodjemo. Hvala Vazura, hvala Predsednice, pa zasto da ne - hvala i Bakiju Andjelkovicu radio S-u i celoj Vladi, kao i Premijerci Brnabic Edit: zaboravih - u tom slucaju se moze desiti da Dragan Djuric, zbog zasluga tokom svog rada u FKP bude postavljen za Ministra Konfekcije ili Voznog parka, Vucelic Direktor RTS-a a Vazura - zasto da ne - Ministar Finansija. Kad moze Sinisa moj stari poznanik moze i Vazura - pa pogledaj samo kako on prikazuje troskove i kako mu to prolazi kod vrle revizorske kuce BDO Hbgg. Pozdrav za zvalavo govno. Znam da je sretan sada. Neka ga. Svima iz uprave i svima koji nemo ovo prate a mogu nesto da urade... pa sta reci... Bravo carevi bice jos sitne love i raspalih jeftinih qrvi jer za bolje ne znate Kosmos srbija Ps Cash ne brini ovo mi je poslednji post na temi do daljnjeg
kud u maglu Simoviću Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 4 minutes ago, mozzer said: Ps Cash ne brini ovo mi je poslednji post na temi do daljnjeg ma bre iskuliraj
Tresko Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Strajnić vidi pomak u igri otkad je došao Mirković.
Recommended Posts