Kreator Posted August 2, 2018 Author Posted August 2, 2018 49 minutes ago, Mark Rothko said: Biće zajebano u Danskoj, te vrućine i ta čuda... Gledao sam drugo poluvreme AIK-Nordsjalend. Baš loš fudbal...rani gol Danaca uveo meč u dosadni ritam. Danci onako, da mi nismo u ovom raspad sistemu rekao bih da ih prolazimo. Ovako ne znam, teško. Brine me ovaj Rikardo. Mnogo maši i sebičan je. Razlog sebičluka ima i u tome što mu naši očajni veznjaci ne daju loptu pa kada je nekako sam uzme idući po nju neće nikome da preda, dok ne zasere, probijajući se kroz trojicu ili nerezonski šutne iz loše pozicije. Ovaj Đukić nas je OPASNO ukanalio. Nemamo igru uopšte.
bradilko Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 mi smo sprdnja. ovo je već druga godina da se nećemo boriti za titulu. prošle sezone smo se dokopali proleća u evropi i to nas je prevarilo. mi moramo svake sezone da se borimo za titulu i na osnovu toga da pravimo planove a ne da li ćemo proći neke jebene skandinavce u 58. pretkolu. već se borimo u avgustu za drugo mesto u našoj ligi. pa to nikad nije bilo!
kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 25 minutes ago, BlackGeorge said: Gledao sam drugo poluvreme AIK-Nordsjalend. Baš loš fudbal...rani gol Danaca uveo meč u dosadni ritam. Danci onako, da mi nismo u ovom raspad sistemu rekao bih da ih prolazimo. Ovako ne znam, teško. Brine me ovaj Rikardo. Mnogo maši i sebičan je. Razlog sebičluka ima i u tome što mu naši očajni veznjaci ne daju loptu pa kada je nekako sam uzme idući po nju neće nikome da preda, dok ne zasere, probijajući se kroz trojicu ili nerezonski šutne iz loše pozicije. Ovaj Đukić nas je OPASNO ukanalio. Nemamo igru uopšte. za baticu je to plitak potok no sikiriki
Filozof manijak Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 ...bar ćemo dobiti na mudima (Jarnijevim)
Goranz Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Nema razloga za brigu, dve utakmice koje ćemo odigrati za čast fudbala zapadno od Zvezdinog stadiona i posvetiti se obavezama u domaćem Kupu.
Cash Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Reko kolega godfrey da ce Danci proci dalje. Bravo za prognozu
Goranz Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 44 minutes ago, BlackGeorge said: Brine me ovaj Rikardo. Mnogo maši i sebičan je. Razlog sebičluka ima i u tome što mu naši očajni veznjaci ne daju loptu pa kada je nekako sam uzme idući po nju neće nikome da preda, dok ne zasere, probijajući se kroz trojicu ili nerezonski šutne iz loše pozicije. Ovaj Đukić nas je OPASNO ukanalio. Nemamo igru uopšte. Nastranu šalu na stranu, ko tu kome da stvori šansu? Janković je, odmah nakon gola, dobio loptu u kaznenom, oslobodio se igrača, ostao sam za šut i ubrzo izgubio loptu. Zašto? Pa ne zna da šutne desnom i morao je ponovo da prebacuje na levu. To je uradio u prvom meču kada je pokušao da iznudi penal. Suma, pak, verovatno ne koristi levu ni kada ide u kupatilo. Ivanović ne zna ništa, kao ni Zdjelar. Kosović... nevermind. Ima tu i solidne krivice trenera ali ovaj tim je izuzetno limitiran, bukvalno nijedan igrač ne pravi razliku.
Kreator Posted August 2, 2018 Author Posted August 2, 2018 (edited) Sve si u pravu. Selekcija igrača nikad groznija. I onda se tu nađe neki pametnjaković da kenja nešto protiv one ekipe gde su glavni igrači Mocarela Mirosavljević i Macan Zajić. Za ove današnje su Barsa + Real. Edited August 2, 2018 by BlackGeorge
Goranz Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 U ovom "sistemu" Janković i Suma nikako ne mogu da igraju zajedno. Obojica su spori, dave loptu, nemaju kondicije za više od 60-65 minuta i ne mogu da igraju na krilu. Janković bi možda mogao da igra u sredini iza špic(ev)a jer imam kakvu-takvu sposobnost da uputi pas na stranu ili šutne nakon varke. Problem je u tome što bi u sredinu trebalo nekako da se uglave i Zdjelar, Pantić, Kosović, Smiljanić, Đerlek...
Kreator Posted August 2, 2018 Author Posted August 2, 2018 http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/potencijalni-rivali-partizana-i-spartaka-maribor-pozeljan-sevilja-zenit-i-besiktas-za-izbegavanje/302393 POTENCIJALI RIVALI SRPSKIH KLUBOVA Glazgov Rendžers - Maribor Pjunik – Makabi Tel Aviv Hajduk Split – FSCB CSKA Sofija – KopenhagenGenk – LehSevilja – Žalgiris Trenčin – Fajenord Jagjelonija – GentBešiktaš – LASK Dinamo Minsk – ZenitOlimpijakos – Lucern Zarja – Braga Vitese – Bazel Pa ni ovi favoriti nisu baš sigurni da će svi proći u 4. kolo. Recimo mečevi CSKA-Kopenhagen, Genk-Leh, Trenčin-Fejenord, Jagjelonija-Gent, Olimpijakos-Lucern, Vitese-Bazel će biti manje više neizvesni.
Nikodije Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 2 hours ago, BlackGeorge said: Gledao sam drugo poluvreme AIK-Nordsjalend. Baš loš fudbal...rani gol Danaca uveo meč u dosadni ritam. Danci onako, da mi nismo u ovom raspad sistemu rekao bih da ih prolazimo. Ovako ne znam, teško. Brine me ovaj Rikardo. Mnogo maši i sebičan je. Razlog sebičluka ima i u tome što mu naši očajni veznjaci ne daju loptu pa kada je nekako sam uzme idući po nju neće nikome da preda, dok ne zasere, probijajući se kroz trojicu ili nerezonski šutne iz loše pozicije. Ovaj Đukić nas je OPASNO ukanalio. Nemamo igru uopšte. Stvarno, odakle im ideja da uzimaju rikarda? Bolje da su uzeli nekoga iz, šta znam, spartaka. Ovaj je totalna divljina
Kreator Posted August 3, 2018 Author Posted August 3, 2018 54 minutes ago, Cash said: I Maribor če težko proci Rangers Da, tačno. To sam preskočio. Totalno otvoren meč.
Recommended Posts