MiddleClass Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Miha Inter dao dva bogalja fore Romi (Lautaro i Valero)
crtamOrasi Posted April 20, 2019 Author Posted April 20, 2019 Ми имамо најружнијег и најглупљег Турчина на терену, плус Жесуса, кога сте нам ви увалили. А ми вама Политана који је најбољи.
crtamOrasi Posted April 20, 2019 Author Posted April 20, 2019 Шта је све могло одавде дизиђе бод је сасвим ок. Интеру се исплатило форсирање центаршутева на Флоренција, немогуће је било да га не примимо са те стране. Ми смо преспори у свакој линији, то нам је главна бољка ове сезоне.
crtamOrasi Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 Требало је да нам суди пенал на 1-0. И даље нисам сигуран да бисмо добили, али ово јесте пенал.
goofs Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Bogme Gašperini junački. Najbolji kouč Serije A rekao bih, uz onog ogavnog.
goofs Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Ja Ancelotija volim ko rodjenog brata, ali ova njegova sezona mi je poprilicno razocaranje. Zavrsice ligu sa 20ak bodova manje no lani, sa manje-vise istim timom, ok minus Zorzinjo. Liga sampiona i moze da mu se progleda kroz prste posto je jedva ispao u smrt grupi, ali Liga Evrope i ispadanje od mrtvog Arsenala bez ispaljenog metka ne bas.
ArleKino Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 8 minutes ago, goofs said: Ja Ancelotija volim ko rodjenog brata, ali ova njegova sezona mi je poprilicno razocaranje. Zavrsice ligu sa 20ak bodova manje no lani, sa manje-vise istim timom, ok minus Zorzinjo. Liga sampiona i moze da mu se progleda kroz prste posto je jedva ispao u smrt grupi, ali Liga Evrope i ispadanje od mrtvog Arsenala bez ispaljenog metka ne bas. Njegovo je da sa Arseneom ode na neko jezero, ponesu štap za pecanje i zajebavaju se oko toga je li bolji Le Brabognac iz 1867.godine ili Sangovnese iz 1848.
W.F.C. Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 41 minutes ago, goofs said: Ja Ancelotija volim ko rodjenog brata, ali ova njegova sezona mi je poprilicno razocaranje. Zavrsice ligu sa 20ak bodova manje no lani, sa manje-vise istim timom, ok minus Zorzinjo. Liga sampiona i moze da mu se progleda kroz prste posto je jedva ispao u smrt grupi, ali Liga Evrope i ispadanje od mrtvog Arsenala bez ispaljenog metka ne bas. Plus ispadanje iz kupa. Bez ambicije znaci za bilo kojim trofejom, jedini cilj da se osigura mesto za LS. Na nekom minimumu su odigrali celu sezonu, razocaravajuce. Pokusao je da uvede neke nove igrace ali je sve ostalo nedoreceno.
mlatko Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Odrzali lekciju na kraju, nije da mi nije zao kako je Milan odigrao bez glave i repa.... Sergej se gadno povredio na pocetku, napustio teren u suzama. Inzagi spasao klupuInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
goofs Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 Miha pečatira opstanak, 19 poena iz poslednjih 8 utakmica
Recommended Posts