John Coltrane Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Dibala sa kreca, Pjanic unosi zivot u ovu letargiju.
crtamOrasi Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 Svaki put me iznova začudi kako više mrziš rube od mene Mi dobismo nekako, sutra može sve dodatno da se umrsi. Mogao bi Sassuolo jednom da odigra na Olimpicu i protiv orkova krštenu utakmicu. Atalanta dobija, mmw
Mindaugas Žukauskas Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 40 minutes ago, maharaja said: Kao klinac nisam mogao da prebolim Ajaks 95' (i Rosija koji se baca kao sekira), a sad svim srcem za njih u sredu protiv Juventusa Plus, taj isti glupi Klajvert posle došao u Milan, nit čemernije sezone nit boljeg tima. Jbt u napadu imaš Klajverta i Veu, iza njih bogove fudbala, i završiš deseti. Jedina sreća što se te godine baš kuburilo sa prenosima na onome što smo mi hvatali od domaćih i od satelita. No, Ajax je bar veliki klub kome ne treba neki Fabri Baš sad gledam taj ruster™, ozbiljna škvadra, Dejo, Boban, Ba (originalni), Leonardo, Klojfert, Vea...odbranu da i ne spominjem. Izgleda da je dovođenje glavatog nemca sledeće sezone bio ključan potez, ili samo činjenica da je Kapelo otišao.
John Coltrane Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 @crtamOrasi Jel mozes u par reci da mi prepricas kako se desilo cudo u Djenovi?
crtamOrasi Posted April 7, 2019 Author Posted April 7, 2019 Častio nas Quagliarella promašajem na početku, Mirante skinuo jednu solidnu šansu potom i od tada smo živnuli malo. Jeste da smo i dalje bili grozni u posedu ali barem nije duvalo pozadi kao obično. Sampa je odigrala lošu tekmu realno, bilo je perioda utakmice kada je delovalo da niko neće bodove. U drugom smo malo pritisli, napravili nekoliko polušansi i dali gol iz gužve posle prekida. De Rossi jeste bio možda i najbolji kod nas čitavu tekmu, nevezano za gol. Do kraja nije bilo mnogo trzavica sem umobolno izgubljene lopte Fazia u 94om gde umalo da izjednače, ali stigao je Manolas da zasmeta. Utakmica baš kako ja zamišljam da Ranieri dodje na guzove do bodova. Sve u svemu vraćamo se u kolosek i ako dobijemo Intera idemo u CL
ArleKino Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 10 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Baš sad gledam taj ruster™, ozbiljna škvadra, Dejo, Boban, Ba (originalni), Leonardo, Klojfert, Vea...odbranu da i ne spominjem. Izgleda da je dovođenje glavatog nemca sledeće sezone bio ključan potez, ili samo činjenica da je Kapelo otišao. Došao je Zaccheroni, doveo sa sobom Helvega i Bierhoffa i kuburio sa rezultatima i igrom dok nije Weaha vratio u tim, a Bobana/Leonarda stavio iza njega i Bierhoffa. Razbranio se mlađahni Abbiati, golove za bodove davali raznorazni Gulyji™ i drugi Ambrosiniji i osvojiše titulu ni krivi ni dužni. 1996-97 Milan je ušao u sezonu kao aktuelni prvak, imali i takve igrače u timu kao što je mlađahni Patrick Vieira no pametno su odlučili da rečenog Vieiru prodaju (između Ajaxa i Arsenala pobijedio je Arsenal) jer su ionako doveli pola Ajaxa na Bosmana. Karma ih je nagradila sa 1-6 od Juvea. 8 hours ago, maharaja said: A prethodne sezone bili još jači, po meni najbolji tim u poslednjih 30 godina u seriji a, a završili 12. ili tako nešto. Potop. A sećam se na kraju sezone Dejo dao neki intervju, sa sve svojim naglaskom: “Doša neki Ba. Mene i Bađa aplaudirali ostale gađali narandžama”
W.F.C. Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Ako nista drugo, sad su Kvaljarela, Pjatek i Zapata ispred Ronalda na listi strelaca. Valjda bar jedan od ove trojke izdrzi da bude najbolji do kraja.
crtamOrasi Posted April 7, 2019 Author Posted April 7, 2019 22 hours ago, crtamOrasi said: Atalanta dobija, mmw Nisam znao da su bez Zapate
crtamOrasi Posted April 7, 2019 Author Posted April 7, 2019 Jbt, kako nam se opet otvori sve ovog vikenda
goofs Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 jbni Anceloti vise, Juventus bod od titule, sedam kola do kraja. Dacedobri Čeferin da nalete na Gvardiolu u 1/2f.
crtamOrasi Posted April 8, 2019 Author Posted April 8, 2019 Najbolje ove sezone Lepo bi nam lego i jedan remi na San Siru sledećeg vikenda
Recommended Posts