Jump to content
IGNORED

Serie A 2018-2019

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted

Dibala sa kreca, Pjanic unosi zivot u ovu letargiju.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

335

• MiddleClass

188

• goofs

165

• John Coltrane

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Svaki put me iznova začudi kako više mrziš rube od mene :D

Mi dobismo nekako, sutra može sve dodatno da se umrsi. Mogao bi Sassuolo jednom da odigra na Olimpicu i protiv orkova krštenu utakmicu. Atalanta dobija, mmw :D

Posted
40 minutes ago, maharaja said:

Kao klinac nisam mogao da prebolim Ajaks 95' (i Rosija koji se baca kao sekira), a sad svim srcem za njih u sredu protiv Juventusa :D

Plus, taj isti glupi Klajvert posle došao u Milan, nit čemernije sezone nit boljeg tima. Jbt u napadu imaš Klajverta i Veu, iza njih bogove fudbala, i završiš deseti. Jedina sreća što se te godine baš kuburilo sa prenosima na onome što smo mi hvatali od domaćih i od satelita.

No, Ajax je bar veliki klub kome ne treba neki Fabri :cool:

Baš sad gledam taj ruster™, ozbiljna škvadra, Dejo, Boban, Ba (originalni), Leonardo, Klojfert, Vea...odbranu da i ne spominjem. Izgleda da je dovođenje glavatog nemca sledeće sezone bio ključan potez, ili samo činjenica da je Kapelo otišao.

Posted

@crtamOrasi

Jel mozes u par reci da mi prepricas kako se desilo cudo u Djenovi?

Posted

Častio nas Quagliarella promašajem na početku, Mirante skinuo jednu solidnu šansu potom i od tada smo živnuli malo. Jeste da smo i dalje bili grozni u posedu ali barem nije duvalo pozadi kao obično. Sampa je odigrala lošu tekmu realno, bilo je perioda utakmice kada je delovalo da niko neće bodove. U drugom smo malo pritisli, napravili nekoliko polušansi i dali gol iz gužve posle prekida. De Rossi jeste bio možda i najbolji kod nas čitavu tekmu, nevezano za gol. Do kraja nije bilo mnogo trzavica sem umobolno izgubljene lopte Fazia u 94om gde umalo da izjednače, ali stigao je Manolas da zasmeta. Utakmica baš kako ja zamišljam da Ranieri dodje na guzove do bodova.

Sve u svemu vraćamo se u kolosek i ako dobijemo Intera idemo u CL :D

Posted
10 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Baš sad gledam taj ruster™, ozbiljna škvadra, Dejo, Boban, Ba (originalni), Leonardo, Klojfert, Vea...odbranu da i ne spominjem. Izgleda da je dovođenje glavatog nemca sledeće sezone bio ključan potez, ili samo činjenica da je Kapelo otišao.

Došao je Zaccheroni, doveo sa sobom Helvega i Bierhoffa i kuburio sa rezultatima i igrom dok nije Weaha vratio u tim, a Bobana/Leonarda stavio iza njega i Bierhoffa. Razbranio se mlađahni Abbiati, golove za bodove davali raznorazni Gulyji™ i drugi Ambrosiniji i osvojiše titulu ni krivi ni dužni.

1996-97 Milan je ušao u sezonu kao aktuelni prvak, imali i takve igrače u timu kao što je mlađahni Patrick Vieira no pametno su odlučili da rečenog Vieiru prodaju (između Ajaxa i Arsenala pobijedio je Arsenal) jer su ionako doveli pola Ajaxa na Bosmana. Karma ih je nagradila sa 1-6 od Juvea.

8 hours ago, maharaja said:

A prethodne sezone bili još jači, po meni najbolji tim u poslednjih 30 godina u seriji a, a završili 12. ili tako nešto. Potop.

A sećam se na kraju sezone Dejo dao neki intervju, sa sve svojim naglaskom: “Doša neki Ba. Mene i Bađa aplaudirali ostale gađali narandžama” :)

Posted

Ako nista drugo, sad su Kvaljarela, Pjatek i Zapata ispred Ronalda na listi strelaca. Valjda bar jedan od ove trojke izdrzi da bude najbolji do kraja.

Posted
22 hours ago, crtamOrasi said:

Atalanta dobija, mmw :D:D

Nisam znao da su bez Zapate :dry:

Posted

Jbt, kako nam se opet otvori sve ovog vikenda :D

BUQX8jX.gif

Posted

jbni Anceloti vise, Juventus bod od titule, sedam kola do kraja. Dacedobri Čeferin da nalete na Gvardiolu u 1/2f.

Posted

A ne no ce na Totenhem... :isuse:

Posted

Najbolje ove sezone :D

Lepo bi nam lego i jedan remi na San Siru sledećeg vikenda :fantom: