Jump to content

Serie A 2018-2019

Featured Replies

Zanimljivo od 3. do 9. mesta ali nesto mi se javlja da ce ostati ovih prvih 4. Definitivno je precenjena Serija A sa 4 direktna mesta za CL, slicno ko i ruska liga sa dva recimo. Bolje da odu ne znam Salcburg i Seltik direktno ili dva umesto jednog mesta dati Holandjanima.

• Author

Iste rekacije je imao i kao igrac :fantom:

Odlicno kolo, samo jos da je raspali Napoli dobio, ali ne moze sve.

Cim se vratio Ikardi nastavio se sampionski ples Intera! :hail:

On 2.4.2019. at 7:29, W.F.C. said:

Zanimljivo od 3. do 9. mesta ali nesto mi se javlja da ce ostati ovih prvih 4. Definitivno je precenjena Serija A sa 4 direktna mesta za CL, slicno ko i ruska liga sa dva recimo. Bolje da odu ne znam Salcburg i Seltik  Звезда direktno ili dva umesto jednog mesta dati Holandjanima.

On 2.4.2019. at 14:29, W.F.C. said:

Zanimljivo od 3. do 9. mesta ali nesto mi se javlja da ce ostati ovih prvih 4. Definitivno je precenjena Serija A sa 4 direktna mesta za CL, slicno ko i ruska liga sa dva recimo. Bolje da odu ne znam Salcburg i Seltik direktno ili dva umesto jednog mesta dati Holandjanima.

Italijani imaju 4 mjesta jer su to izborili na terenu. Niko in nista ne daje...

miha skin'o gace pre pocetka utakmice, ali nije ocekivao da ce biti ovako jako karan :D

2 hours ago, MiddleClass said:

Italijani imaju 4 mjesta jer je to Juventus izborio na terenu. Niko in nista ne daje...

Sa ova cetiri gola smo najefikasniji tim lige: Atalanta 64 Juventus 62 Napoli 57 Roma 55 Sampdoria 51 Inter 47 ...

Ju, cetiri komada u prvih 15 minuta...

Bilo bi sjajno kad bi Miha otiso u Inter :fantom:

Edited by Cash

Ili Murinjo.

Piatek za 0:1. 

A sta je sa Ronaldom, zadnjih par tekmi ga nema, jel povreda?

Pa protiv Srbije je izasao zbog povrede. Mislim da je to.

10 minutes ago, radnik said:

Pa protiv Srbije je izasao zbog povrede. Mislim da je to.

Naravno. Par forumasa mu se rugalo da folira...