April 2, 20196 yr Zanimljivo od 3. do 9. mesta ali nesto mi se javlja da ce ostati ovih prvih 4. Definitivno je precenjena Serija A sa 4 direktna mesta za CL, slicno ko i ruska liga sa dva recimo. Bolje da odu ne znam Salcburg i Seltik direktno ili dva umesto jednog mesta dati Holandjanima.
April 4, 20196 yr Odlicno kolo, samo jos da je raspali Napoli dobio, ali ne moze sve. Cim se vratio Ikardi nastavio se sampionski ples Intera!
April 4, 20196 yr On 2.4.2019. at 7:29, W.F.C. said: Zanimljivo od 3. do 9. mesta ali nesto mi se javlja da ce ostati ovih prvih 4. Definitivno je precenjena Serija A sa 4 direktna mesta za CL, slicno ko i ruska liga sa dva recimo. Bolje da odu ne znam Salcburg i Seltik Звезда direktno ili dva umesto jednog mesta dati Holandjanima.
April 4, 20196 yr On 2.4.2019. at 14:29, W.F.C. said: Zanimljivo od 3. do 9. mesta ali nesto mi se javlja da ce ostati ovih prvih 4. Definitivno je precenjena Serija A sa 4 direktna mesta za CL, slicno ko i ruska liga sa dva recimo. Bolje da odu ne znam Salcburg i Seltik direktno ili dva umesto jednog mesta dati Holandjanima. Italijani imaju 4 mjesta jer su to izborili na terenu. Niko in nista ne daje...
April 4, 20196 yr miha skin'o gace pre pocetka utakmice, ali nije ocekivao da ce biti ovako jako karan
April 4, 20196 yr 2 hours ago, MiddleClass said: Italijani imaju 4 mjesta jer je to Juventus izborio na terenu. Niko in nista ne daje...
April 4, 20196 yr Sa ova cetiri gola smo najefikasniji tim lige: Atalanta 64 Juventus 62 Napoli 57 Roma 55 Sampdoria 51 Inter 47 ...
April 6, 20196 yr 10 minutes ago, radnik said: Pa protiv Srbije je izasao zbog povrede. Mislim da je to. Naravno. Par forumasa mu se rugalo da folira...