Meazza Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Lo stadio Giuseppe Meazza, noto anche come stadio San Siro o semplicemente come San Siro dal quartiere in cui è ubicato, è un impianto calcistico di Milano.
MiddleClass Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 (edited) +1 na Mocu Edited March 27, 2019 by MiddleClass
John Coltrane Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Ziveli deciji rodjendni u nedeljnom terminu Kalca.
MiddleClass Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Ranijeri kad ubacis u google translate izadje slika kese...
goofs Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 17 hours ago, maharaja said: Kakvo bedno izdanje danas. Očekivao sam da nekako uvaljamo remi, ali Sampdorija potpuno zasluženo dobila. Čitava Gatuzova taktika je šutni loptu napred, Poljak će već nekako dati gol. Pa kad to ne radi, menjaj panično, spašavaj šta može. A ne može ništa. Kao ni protiv Intera. +1 uzasno i bezidejno, sa jednom taktikom od pocetka sezone koju je svaki normalni trener iskautirao vec. I dalje mi neverovatno kako su propustili priliku da zamene Gatuza tokom zimske pauze.
goofs Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Naravno, jednom u zivotu kad ti treba da Inter pobedi oni useru motku
MiddleClass Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 (edited) Ej, mogli smo uzeti Mihu - mi uzeli Macarija. Onda opet mogli Mihu - mi uzeli Spaletija... Edited March 31, 2019 by MiddleClass
Recommended Posts