Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Serie A 2018-2019

Featured Replies

• Replies 1.5k
  • Views 107k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jos uvek je to u fazi razmatranja. Licno, ne mislim da je to dobar potez jer je zakasneo, Konte je Juventusov covek i cini mi se malo precenjen, i ako preuzme ekipu opet krece tumbanje na famoznih 3-5-2.

Pompa se vodi i na drugoj strani, Juve zagrizao za Bonucjija, Milan trazi Kaldaru u zamenu, a Juve nudi Benatiju. Kazu da ce se Gonzalo pregovarati u odvojenom procesu. Picvajz. 

Ne znam sta da mislim o Bonucjiju, ispao je sisoje, potrosene su velike pare na njega, data mu je (mozda neosnovano) kapitenskia traka, a 6 meseci je igrao ko Milan Dudic. Posle se kod Gatuza malo popravio, kupio me onim golom i proslavom protiv Juventusa, i sad hoce da ide. 

Ne znam puno o Kaldari ali vidim da se Juve mnogo natezao da ga pusti da ide, tako da kontam da je dobar.

Nek dodje Iguain i ostane Gatuzo i ja sam zadovoljan. 

Tim delom bih i ja bio sasvim zadovoljan. Prica se i o nekom Samaseku iz Salcburga, da bude zamena mucenom Kesiju. Mogao bi Milan da ima sasvim kompaktnu momcad sledece sezone, a Gatuzo vrlo realnu priliku da pokaze da li je trener ili nije.

Mozda neosnovano? :D

Sprdnja zesca je dati novom igracu kapitensku traku.

Jeste, slazem se, ali bilo je nekog rezona jer Milan u tom trenutku nije imao standardnog kapitena (Abate i Montolivo su ispali iz rotacije) niti nekog jakog kandidata za to mesto, a ovaj je prvi zamenik Bufona u rep’staciji. 

18+36 je ono sto sam ja video, i ugovor na 4, ne na 5 godina. Naravno, moguce da sam u krivu, no nebitno, spektakularni come-back posle proslomesecnih pizdarija.

• Author

Uefa: Izbaceni ste iz Evrope.

Milan: Cekaj, omanjicemo trosenje, imamo izvodljiv biznis plan, otpisali smo sami sebi dug preko upr-a, pazicemo sta radimo, sve ce biti samoodrzivo.

Uefa: Dobro, ostajete nekako.

-----------------------------

Twenty minutes later

----------------------------

Milan: Hold my beer.

Haha, iako ima istine u tome sto govoris, ako se zagrebe malo ispod povrsine - Milan je doveo 4 igraca za dz (ako racunamo ovog Bernarda, mada to nije gotova prica), jednog u direktnoj razmeni (znaci opet za dz) i jednog je platio, za sada, 18mil. To je dosta mali trosak. Jedini igrac koji se jos mozda ocekuje je onaj lik iz Salcburga, za nekih 10-15m, a ceka se offload Bake, Kalinica, Bertolacija i mozda jos nekih igraca.

Ne znam sto je Juve zapeo ovoliko da se otarasi Caldare, njega je i Chelsea jurio sa Gonzalom. Mlad (jos ostali svi stari), za mene odlican igrac, sve bolji sto sam ja malo video u poslednje vreme...

• Author

Treba trampa i jednima i drugima da bi mogli da im prenapumpaju cene i stvore kakvu takvu plusvalenzu na ovu nemaštinu.

inter zaintersovan za modrica, real i modric nisu nezainsteresovani za transfer...

Ja koliko znam Modric je od malena navijac Milana. Ne bi bio ni prvi ni poslednji da ode u suprotni tabor, ali ono, neka dodje kod nas :D