Krampa Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 Izgleda da Konte preuzima Milan. https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=07&dd=25&nav_id=1422919
goofs Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 Jos uvek je to u fazi razmatranja. Licno, ne mislim da je to dobar potez jer je zakasneo, Konte je Juventusov covek i cini mi se malo precenjen, i ako preuzme ekipu opet krece tumbanje na famoznih 3-5-2. Pompa se vodi i na drugoj strani, Juve zagrizao za Bonucjija, Milan trazi Kaldaru u zamenu, a Juve nudi Benatiju. Kazu da ce se Gonzalo pregovarati u odvojenom procesu. Picvajz.
goofs Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 https://mobile.twitter.com/TrollFootball/status/1022046069969104898?s=09
goofs Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Ne znam sta da mislim o Bonucjiju, ispao je sisoje, potrosene su velike pare na njega, data mu je (mozda neosnovano) kapitenskia traka, a 6 meseci je igrao ko Milan Dudic. Posle se kod Gatuza malo popravio, kupio me onim golom i proslavom protiv Juventusa, i sad hoce da ide. Ne znam puno o Kaldari ali vidim da se Juve mnogo natezao da ga pusti da ide, tako da kontam da je dobar.
Meazza Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Nek dodje Iguain i ostane Gatuzo i ja sam zadovoljan.
goofs Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Tim delom bih i ja bio sasvim zadovoljan. Prica se i o nekom Samaseku iz Salcburga, da bude zamena mucenom Kesiju. Mogao bi Milan da ima sasvim kompaktnu momcad sledece sezone, a Gatuzo vrlo realnu priliku da pokaze da li je trener ili nije.
MiddleClass Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Mozda neosnovano? Sprdnja zesca je dati novom igracu kapitensku traku.
goofs Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Jeste, slazem se, ali bilo je nekog rezona jer Milan u tom trenutku nije imao standardnog kapitena (Abate i Montolivo su ispali iz rotacije) niti nekog jakog kandidata za to mesto, a ovaj je prvi zamenik Bufona u rep’staciji.
goofs Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 18+36 je ono sto sam ja video, i ugovor na 4, ne na 5 godina. Naravno, moguce da sam u krivu, no nebitno, spektakularni come-back posle proslomesecnih pizdarija.
crtamOrasi Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 Uefa: Izbaceni ste iz Evrope. Milan: Cekaj, omanjicemo trosenje, imamo izvodljiv biznis plan, otpisali smo sami sebi dug preko upr-a, pazicemo sta radimo, sve ce biti samoodrzivo. Uefa: Dobro, ostajete nekako. ----------------------------- Twenty minutes later ---------------------------- Milan: Hold my beer.
goofs Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Haha, iako ima istine u tome sto govoris, ako se zagrebe malo ispod povrsine - Milan je doveo 4 igraca za dz (ako racunamo ovog Bernarda, mada to nije gotova prica), jednog u direktnoj razmeni (znaci opet za dz) i jednog je platio, za sada, 18mil. To je dosta mali trosak. Jedini igrac koji se jos mozda ocekuje je onaj lik iz Salcburga, za nekih 10-15m, a ceka se offload Bake, Kalinica, Bertolacija i mozda jos nekih igraca.
Grandilof Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Ne znam sto je Juve zapeo ovoliko da se otarasi Caldare, njega je i Chelsea jurio sa Gonzalom. Mlad (jos ostali svi stari), za mene odlican igrac, sve bolji sto sam ja malo video u poslednje vreme...
crtamOrasi Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 Treba trampa i jednima i drugima da bi mogli da im prenapumpaju cene i stvore kakvu takvu plusvalenzu na ovu nemaštinu.
189- Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 inter zaintersovan za modrica, real i modric nisu nezainsteresovani za transfer...
goofs Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Ja koliko znam Modric je od malena navijac Milana. Ne bi bio ni prvi ni poslednji da ode u suprotni tabor, ali ono, neka dodje kod nas
Recommended Posts