September 2, 20186 yr Napoli baš voli prvi primit. A, ni dva mu nisu mrska. Mogu slobodno Juvetu vec sad uručit titulu.
September 2, 20186 yr evo ga sad i Qualiarella u stilu Bruna Mezenge Edited September 2, 20186 yr by levi
September 2, 20186 yr au jbmti pandev jos igra...On može komotno i na Calcio nostalgija.Sent from my SM-T365 using Tapatalk
September 3, 20186 yr Elem, sto se onog Serie A Pass tice, za sad sam apsolutno zadovoljan. Em je kvalitet slike odlican, i sve ide kako treba, hajlajci su po 15 minuta, i ne uklanjaju ih, jos uvijek mogu da se gledaju oni od prvog kola, kao i full utakmice. Uplatio sam mjesec dana, vjerovatno cu nastaviti. Jedino sto su komentatori malo bla, ali dobro, kakvi su na Areni ili na ESPN, ovo je jos dobro.
September 4, 20186 yr 13 hours ago, gervasius twinkleminkleson said: Elem, sto se onog Serie A Pass tice, za sad sam apsolutno zadovoljan. Em je kvalitet slike odlican, i sve ide kako treba, hajlajci su po 15 minuta, i ne uklanjaju ih, jos uvijek mogu da se gledaju oni od prvog kola, kao i full utakmice. Uplatio sam mjesec dana, vjerovatno cu nastaviti. Jedino sto su komentatori malo bla, ali dobro, kakvi su na Areni ili na ESPN, ovo je jos dobro. meni ok komentatori
September 4, 20186 yr A ono, nisu uzasni, istina. Nego, Gazzetta objavila koliko ko trosi od klubova na plate. Naravno, Juventus ubjedljivo najvise, zatim Milan, Inter i Roma. Napoli duplo manje od Juventusa. Ronaldo sve ukupno sam zaradjuje vise nego sto trecina timova potrosi na plate. Ako bi se sastavljalo prvih 11 lige po platama, 8 igraca bi bilo iz Juventusa, 2 iz Milana, 1 iz Intera. Ocekivano, i najbolje placeni trener je Allegri.
September 4, 20186 yr Kondor i Papa Silvio pregovaraju da kupe Moncu koja trenutno igra u Seriji C. Voleo bih da verujem da vise nemaju nikakve veze s Milanom, ali strepnja mi je dublja od nadetm
September 5, 20186 yr Author Serie A 2018-19 wage bills: Juventus €219m Milan €140m Inter €116m Roma €100m Napoli €94m Lazio €66m Torino €43m Fiorentina €37m Sampdoria €36m Highest Serie A salaries [net] Ronaldo €31m Higuain €9.5m Dybala €7m Pjanic €6.5m D. Costa €6m Donnarumma €6m Bonucci €5.5m Emre Can €5m Insigne €4.6m Icardi €4.5m Nainggolan €4.5m Dzeko €4.5m