Ezekijel Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Napoli baš voli prvi primit. A, ni dva mu nisu mrska. Mogu slobodno Juvetu vec sad uručit titulu.
levi Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 (edited) evo ga sad i Qualiarella u stilu Bruna Mezenge Edited September 2, 2018 by levi
John Coltrane Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 au jbmti pandev jos igra...On može komotno i na Calcio nostalgija.Sent from my SM-T365 using Tapatalk
W.F.C. Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Bruka... ali taman da opusteno pratim, sad se bar zna sampion vec u 3.kolu
gervasius twinkleminkleson Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Elem, sto se onog Serie A Pass tice, za sad sam apsolutno zadovoljan. Em je kvalitet slike odlican, i sve ide kako treba, hajlajci su po 15 minuta, i ne uklanjaju ih, jos uvijek mogu da se gledaju oni od prvog kola, kao i full utakmice. Uplatio sam mjesec dana, vjerovatno cu nastaviti. Jedino sto su komentatori malo bla, ali dobro, kakvi su na Areni ili na ESPN, ovo je jos dobro.
renne Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 13 hours ago, gervasius twinkleminkleson said: Elem, sto se onog Serie A Pass tice, za sad sam apsolutno zadovoljan. Em je kvalitet slike odlican, i sve ide kako treba, hajlajci su po 15 minuta, i ne uklanjaju ih, jos uvijek mogu da se gledaju oni od prvog kola, kao i full utakmice. Uplatio sam mjesec dana, vjerovatno cu nastaviti. Jedino sto su komentatori malo bla, ali dobro, kakvi su na Areni ili na ESPN, ovo je jos dobro. meni ok komentatori
gervasius twinkleminkleson Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 A ono, nisu uzasni, istina. Nego, Gazzetta objavila koliko ko trosi od klubova na plate. Naravno, Juventus ubjedljivo najvise, zatim Milan, Inter i Roma. Napoli duplo manje od Juventusa. Ronaldo sve ukupno sam zaradjuje vise nego sto trecina timova potrosi na plate. Ako bi se sastavljalo prvih 11 lige po platama, 8 igraca bi bilo iz Juventusa, 2 iz Milana, 1 iz Intera. Ocekivano, i najbolje placeni trener je Allegri.
goofs Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Kondor i Papa Silvio pregovaraju da kupe Moncu koja trenutno igra u Seriji C. Voleo bih da verujem da vise nemaju nikakve veze s Milanom, ali strepnja mi je dublja od nadetm
crtamOrasi Posted September 5, 2018 Author Posted September 5, 2018 Serie A 2018-19 wage bills: Juventus €219m Milan €140m Inter €116m Roma €100m Napoli €94m Lazio €66m Torino €43m Fiorentina €37m Sampdoria €36m Highest Serie A salaries [net] Ronaldo €31m Higuain €9.5m Dybala €7m Pjanic €6.5m D. Costa €6m Donnarumma €6m Bonucci €5.5m Emre Can €5m Insigne €4.6m Icardi €4.5m Nainggolan €4.5m Dzeko €4.5m
Recommended Posts