Jump to content
IGNORED

RK Zeleznicar Nis

Kec u Nisu ljudi kec uNisu

Recommended Posts

Posted

Bio u hali tada, odgledao i pre par dana na yt...mnogo smo bili jaki!

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Odmah da kazem, nije Vuja otisao nikuda, da ne bude zabune znog naslova. :D

Nakon skoro tronedeljne zimske pauze, rukometaši niškog Železničara počeli su pripreme za nastavak sezone u kojoj ih očekuje borba u regionalnoj SEHA ligi, domaćem prvenstvu i Kupu Srbije. Ekipi će se do kraja nedelje priključiti trener Veselin Vujović, koji je bio na pripremama sa reprezentacijom Slovenije.

U klubu kažu da se radi i na dovođenju pojačanja na pozicijama golmana, srednjeg beka i pivota.

Lepo bi bilo da izmisle odnekuda neka solidna pojacanja, inace nema leba.

Edited by Nesh
  • 2 weeks later...
Posted

Zelja bez tri ova nova igraca, njihov golman 20 odbrana.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Posto nema nikakve sanse da udjemo dogodine u SEHA ligu nama treba neka jos gluplja pesma da iskaze svu bol. Bar je zenska bolja. Dakle, Zeljo moja:

Edited by Nesh
Posted (edited)

Posle malo jinksovanja, nastavljamo pobednicki:

Malo neuobicajen termin, al ajd da vidimo ta pojacanja i na sta to sve lici sada.

Edited by Nesh
Posted

Nece vidimo pojacanja, cekaju se papiri jos za svu cetvoricu, stvarno idiotski.

Posted

E svasta. bas se sve kilavo i navrat nanos radi. Nema veze, da vidimo dokle su ovi "stari" stigli.

Posted

Pobeda, al stara pesma, zbrka, trka, nista novo. Dobro je sto su igrali u 17:00, pa sam mogao da gledam i vaterpolo. I tu bese dosta zbrke, ali pobedismo.

Posted

Pogledao letimicno prenos, mrzelo me da idem ali na Zagreb hocu. Steaui se bas zuri da zavrsi SEHU, lose stoje u domacem prvenstvu, igra se s njima u Bukurestu u subotu u podne :D