Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

RK Zeleznicar Nis

Featured Replies

Nakon jedne od najuspesnijih sezona u istoriji ( osvojen kup Srbije , titula izmakla u poslednjoj sekundi u Sapcu..) , Zelja cini se u novu sezonu ulazi sa najvecim ambicijama ikada!

Na trenerskoj poziciji Josku je zamenio Vujovic, pristiglo vec 7-8 pojacanja , mahom momci koji su zalog za buducnost, a prava pojacanja se tek ocekuju...

Sve u svemu ceka nas jako zanimljiva sezona u Seha ligi i Ehf kupu, a kako rekose iz kluba cilj je da se u Nis dovede i liga sampiona...

železnicar

Edited by Kec u Nisu ljudi kec uNisu

• Replies 395
  • Views 37.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Igrao sam protiv njih, plus Bimba i Kuze.  Ekipa sa najsimpatičnijim nadimcima za igrače u srpskom rukometu 

• Kec u Nisu ljudi kec uNisu
    Kec u Nisu ljudi kec uNisu

Žuto-crveni dresovi, u kojima su rukometaši niškog Železničara devedesetih godina prošlog veka i u prvoj deceniji ovog ostvarili neke od najznačajnijih rezultata u istoriji kluba, ponovo će biti na gr

• Samo se zbog Pikija kacim...izlece mi slika, ja u delicu sekunde mislim novi trener, a ono TUGA! Piki, majstore, legendo, igracino, pocivaj u miru. Saucesce porodici!    

Posted Images

Da se ne izuvam? 😎

Jos jedan niski zabran :)

Dok ne dovedu Karabatica u rodni grad, ne priznajem pojacanja. :D

Salu na stranu, nisam neki ljubitelj Vujovica, lepetao sam i na rukometu dosta o tome (i previse - necu vise), al ajd nadam se da ce ispasti nesto. Meni dosta titula prvaka Srbije. Eto, skromno, za pocetak topika...:dry:

Edited by Nesh

Boljeg stručnaka nista mogli da dovedete. Mislim da će ovo godine biti mnogo ozbiljnija priča u Želji, i da uzimate titulu, ali da ne prejudiciram. Usvakom slučaju, dolazak Vuje je jedan statement ozbijnih namera niškog kluba. 

Što se tiče ljudskih kvaliteteta tu ne bih da zalazim u diskusiju...

najbolje da nece da osvoje titulu prvaka srbije. a cilj je valjda da se bude konkurentan u seha ligi, jebes domacu ligu. u svakom slucaju ovo je pozitivno, ne secam se kada je srbija poslednji put imala ozbiljan rukometno klub, i kada je neki nas klub igrao na nekom malo visem nivou. pamtim onaj dvomec partizana i zagreba pocetkom 2005 u nekom evropskom kupu, to je valjda bilo poslednje.

Како је Вyјовић рекао на Арени, план руководства клуба је да он бар 4 године буде на клупи и помињу се озбиљни циљеви у том периоду. 

Edited by Captain_Darling

On 21.7.2018. at 9:46, Nikodije said:

najbolje da nece da osvoje titulu prvaka srbije. a cilj je valjda da se bude konkurentan u seha ligi, jebes domacu ligu. u svakom slucaju ovo je pozitivno, ne secam se kada je srbija poslednji put imala ozbiljan rukometno klub, i kada je neki nas klub igrao na nekom malo visem nivou. pamtim onaj dvomec partizana i zagreba pocetkom 2005 u nekom evropskom kupu, to je valjda bilo poslednje.

ja to cekam sad vec da ne racunam, ali 40 godina od kad gledam rukomet u hali (starost, ali delujem mladje :D), Imali smo i isti broj bodova sa "onom" Metaloplastikom i Zvezdom ili se ne secam dobro (tad sam bio u vojsci), pa nije bilo titule zbog gol razlike. 

Meni je dovoljna titula u Srbiji. Od SEHE nema nista, naravno. Vise od toga da ne pricamo.

Zelja je uvek imao dobre klince, sad u timu imamo, koliko sam video slike, samo Madjara, ajd mozda se jos neko provuko iz Nisa.

Ukratko, da se vrati Karabatic u rodni grad, pa da budu bar dvojica Nislija u Zelji. :D

• Author

strahinja%20milic.jpg

Pa kako i gde mu dati gol:)

Edited by Kec u Nisu ljudi kec uNisu

• 2 weeks later...
On 27.7.2018. at 7:50, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

strahinja%20milic.jpg

Pa kako i gde mu dati gol:)

Džambu samo nisko, ima problem sa branjenjem lopti koje mu idu oko nogu.

(Ii je barem imao dok je nastupao u našoj ligi. Ne znam koliko je napredovao u Vardaru pored Šterbika)

Hocemo

titulu

:)

Moje skromno pamcenje kaze da su dve izmakle zamalo, onaj plejof sa Zvezdom 1998. kad smo izbacili Partizan u polufinalu ubedljivo i sada ovo u Sapcu. Vreme je.