Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted October 17, 2018 Author Posted October 17, 2018 Traljavo na kraju, ali bravo Zeljo! Vidi se pomak...
Nesh Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Usli smo u seriju! Nisam gledao, nemam Arenu, pratio sam malo na livescoreu, ali dobro je, pobeda je pobeda.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted October 17, 2018 Author Posted October 17, 2018 3 minutes ago, Nesh said: Usli smo u seriju! Nisam gledao, nemam Arenu, pratio sam malo na livescoreu, ali dobro je, pobeda je pobeda. Nek se spremi Zagreb!;) Osakatise nas crvenim Vejinu (potpuno nezasluzenim krajem prvog) a covek do tada dao vec 8 komada... Zivkovic iz Partizana pokazuje da ce biti pojacanje, Stosic mali imao bitne odbrane u finisu meca. Sve u svemu mnogo vise lici nego sto je licilo
Nesh Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Gle, sutra igramo sa Zagrebom. Poslednji put kad smo igrali, a da se ja secam, bilo je u Nisu...Kljajic, Cavar, Puc...mnogo su nas razbili, to nije mogla ni Metaloplastika...Vuja siguno nije gledao. Sreca da nemam Arenu.
Dali_man Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Lepo smo se razigrali u drugom poluvremenu, disali im konstantno za vratom, mada je bilo ocigledno da ce Zagreb drzati nivo igre taman dovoljan da ne dozvoli preokret. Verovatno bi rezultat bio ubedljiviji da su nas ozbiljnije shvatili, ali svakako nasa igra u drugom poluvremenu uliva optimizam.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted October 30, 2018 Author Posted October 30, 2018 (edited) Uopste nije bilo lose drugo poluvreme, prvo ne uhvatih zbog posla.. Hoce li neka utakmica u Cairu, preterasmo sa gostovanjima:) Ps. Ocajnicki nam treba pristojan golman! Edited October 30, 2018 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Captain_Darling Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 http://www.zurnal.rs/rukomet/regionalna-liga/71710/vuja-probudio-dizelku-odlican-mec-nislija-u-zagrebu
W.F.C. Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 On 30.10.2018. at 3:38, Nesh said: Gle, sutra igramo sa Zagrebom. Poslednji put kad smo igrali, a da se ja secam, bilo je u Nisu...Kljajic, Cavar, Puc...mnogo su nas razbili, to nije mogla ni Metaloplastika...Vuja siguno nije gledao. Sreca da nemam Arenu. Istok Puc...kao klinac se secam da su bili dobri i borili se za titule sa nasim timovima...jel su oni tad krajem 80-tih isplivali ili su i ranije bili dobri (mislim na Zagreb)?
Nesh Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 (edited) Uzeli su titulu 1989. i 1991. Bili su dobri i sezdesetih (toga se vec ne secam , ali se Partizana iz Bjelovara secam - tolko sam mator ). Ono sto su prikazali na toj utakmici u Nisu je bas bio vrhunski rukomet. Fenomenalno su igrali. Edited November 4, 2018 by Nesh
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 4, 2018 Author Posted November 4, 2018 Mozemo li do f-fora vec ove godine ? Jbg kad imamo jednog pesimistu na temi, mora da ima i jedan optimista
Filozof manijak Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Do fajnal fora SEHA lige? Nemoguća misija ove sezone..
W.F.C. Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 (edited) Hmmm...ajde nek bude sledece sezone final four Edited November 5, 2018 by W.F.C.
Nesh Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Dobro, ovo je svarno bilo tuzno. Ko rece ono da sam ja pesimista, izvinjavam se. Ovaj nivo neznnja i nepoznavanja rukometa, je...sta reci... Bate, uzmi 20 tisuca evra i nemoj da se javljas. Ne, uzmi ovih 200 miliona sto telekom kaze, vratite nam rukomet , besprimerne budale. Vujo, sram te bilo!
Recommended Posts