W.F.C. Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Samo sto su termini malo cudni, dosta se igra na preskoke, odlaganja i to...ali manje bitno
W.F.C. Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Au, ko da su se juce skupili, sto i nije daleko od istine... Koja mu je ovo fora sa izvodjenjem golmana, nekoliko lakih golova bezveze. Bas malo publike. Valjda vremenom deluju bolje, videcemo.
fetboj Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 12 minutes ago, W.F.C. said: Au, ko da su se juce skupili, sto i nije daleko od istine... Koja mu je ovo fora sa izvodjenjem golmana, nekoliko lakih golova bezveze. Bas malo publike. Valjda vremenom deluju bolje, videcemo. Nece sigurno delovati bolje. Ne smem ni da pomislim sta ce ostale ekipe da im rade kad ih je Vosa ovako unistila. Sledece kolo je Vardar. Valjda ce imati milosti.
Nesh Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 (edited) Tezak raspad. Ne zna se sta je gore, odbrana ili napad. Mozda me pregazilo vreme, ali Ja uopste ne mogu da shvatim ovo izvlacenje golmana. Prvi napad u drugom poluvremenu, krecu sa centra, dakle jos nije pocelo drugo poluvreme i on izvlaci golmana. I onda u svakom napadu izvlaci golmana. a u napadu se gresi, poklanjaju lopte, golman Vojvodine ih hvata zive, cudo da nismo primili jos golova kad je golman bio van igre. Bilo je bas negledljivo. Mozda ce u narednim utakmica da primeni i izvlacenje golmana kad se branimo. Malo publike za pocetak, ali kako su igrali... Sve u svemu, ni na sta ovo ne lici..Daj boze da se varam, ali ako se po jutru dan poznaje... I ja se pitam sta ce Vardar da im priredi u sledecem kolu... Edited August 28, 2018 by Nesh
W.F.C. Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Da... kad se setim one utakmice s Vojvodinom od pre par meseci , ko da sam Ligu sampiona gledao u odnosu na ovo. Ali ajde da vidimo.
Nesh Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 (edited) Ne znam da li cu moci da idem, verovatno ne, koaliciona mi dogovarala neko druzenje iza ledja. Interesantno je da su i golmani na slici, nije ih Vuja jos izvukao. Edited August 31, 2018 by Nesh
W.F.C. Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 http://www.eurohandball.com/ec/ehfc/men/2018-19/match/1/011/RK+Zeleznicar+1949+Nis+-+Handball+Kaerjeng Jel gledao neko? Imali 7 razlike na poluvremenu, izgleda da je bilo bolje...
W.F.C. Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Utorak, Arena 1, 20:15h, Vardar - Zeleznicar
W.F.C. Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Prvih 20 minuta konstantno u vodjstvu bili 3,4 razlike, onda izjednacenje i lomljenje... Kad bi igrali ko u tih prvih 20 min. bili bi extra. Verovatno nemaju snage.
Constantin Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Današnja utakmica iz Luxemburga...negde na TV ?
Vatrogasni Dom Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 http://hbk.lu/wp/livestream-hbk-rk-zeleznicar-1949-nis/
Recommended Posts