Nesh Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 (edited) Po svemu sudeci, izgleda da ne ispadamo ni sledece sezone Edited March 12, 2020 by Nesh
W.F.C. Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Icepise nas, pogledah na netu malo, bez odbrana utakmica, vodili su sve vreme, bili su cvrsci, prosto delovali bolje. Realno smo cetvrti po kvalitetu, kazu u klubu da je cilj stabilizacija ove godine, pa aj da bude tako.
Nesh Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 Evo ja da povedem, videli smo sve ostale, nemojte da se uvlacite u dupe, treba li da begam i iz hale posle tisucu godina: Molim:
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 9, 2020 Author Posted July 9, 2020 https://www.juznevesti.com/Sport/Iskusni-Stojanovic-ostaje-u-Zelji.sr.html
Nesh Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 (edited) Stojanovic koji ostaje jeste pojacanje, odlican igrac, ali pazi ga Teodorovic, pa dovedi druze srednjeg beka ili bar onog desnog da zameni, koji jbese onaj klinac iz Metaloplastike ....Mi dovdimo pojacanja na bekovskim pozicijama, nisam proveravao ali sto posto sve levi bekovi... Edited July 14, 2020 by Nesh
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 13, 2020 Author Posted August 13, 2020 Žuto-crveni dresovi, u kojima su rukometaši niškog Železničara devedesetih godina prošlog veka i u prvoj deceniji ovog ostvarili neke od najznačajnijih rezultata u istoriji kluba, ponovo će biti na grudima ekipe iz Niša. Retro dresove niški klub je predstavio na svojim društvenim mrežama. Boje u kojima su Lapčević, Piki, Cobi, Šminker i druge legende, a dok ih je sa klupe vodio Zoran Tuta Živković, "žarili i palili" jugoslovenskim halama, "Želja" je vratio pred novu sezonu u kojoj će se nadmetati u EHF Evropskom kupu, ARKUS ligi i Kupu Srbije. Ovo se dugo cekalo, bar sto se mene tice, mada kazu rezervna varijanta samo, za sada... 1
Filozof manijak Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 2 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Boje u kojima su Lapčević, Piki, Cobi, Šminker i druge legende, Igrao sam protiv njih, plus Bimba i Kuze. Ekipa sa najsimpatičnijim nadimcima za igrače u srpskom rukometu 2
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 14, 2020 Author Posted August 14, 2020 Kakvim skorom mozes da se pohvalis protiv njih? Jedna fenomenalna generacija...
Filozof manijak Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 Polovičnim. Jugović i Želja su u moje vreme imali više nego prijateljske odnose, mi smo dobijali u Kaću, vi u Čairu
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 15, 2020 Author Posted August 15, 2020 Nikad briga nikad stres
W.F.C. Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Zreb za evrokup, bivsi Celendz kup, drugo kolo, igramo sa turskim Sport Toto, bivsi Mili Pjango. 2005.smo ih izbacili, tad su bili prvaci Turske. Igra se u novembru, moguc dvomec tamo ili ovde...
Recommended Posts