November 28, 20195 yr Sutra je pobeda za prva cetiri mesta. Dolazimo u najJacem sastavu. A vi? Edited November 28, 20195 yr by Nesh
November 28, 20195 yr Isto ko i gore: Ovo mi Vuja ubacio klipove u tockove mojih idealnih postva, idem da vidim mozda ima i cokolada. Sam sam kupio cokoladu. Edited November 28, 20195 yr by Nesh
November 28, 20195 yr 1 hour ago, Nesh said: Kraljica je napunila 80 godina. Ja mislim da moze ovde...sutra je utakmica..idemo to..: Kikinda: Simply the fourth place.
November 28, 20195 yr Author 5 hours ago, Nesh said: Sutra je pobeda za prva cetiri mesta. Dolazimo u najJacem sastavu. A vi? Neki radimo, pa cemo zahtevati iscrpan izvestaj Inace ocekujemo laganu pobedu sa 4-8 golova razlike.
November 29, 20195 yr Lagana pobeda, 37:24, nema sta mnogo da se prica i izvestava. Nemam primedbi. Treci smo, 4 boda vise od Partizana i Kikinde, reklo bi se da necemo ispasti. Sledeca sa Proleterom u ponedeljak 02.12. u skoli Dusko Radovic.
December 15, 20195 yr 17 razlike i setnja kroz ligu, ovo ko trening izgledalo. Malo vise ljudi pretpostavljam i iz Leskovca se doslo. Pivot Dubocice je deblji od sudije, ne znam na koju foru su oni u vrhu ali zelim im sve najbolje, bolje oni nego... Kako vam deluje mozemo li sa Vojvodinom i Pancevom ozbiljnije sa ovim timom?
December 15, 20195 yr Author Jako lepo vece u Cairu, dosta publike I odlican Zelja! Sa Pancevom smo pokazali da mozemo, pobedili ih vec tamo, a I u Cairu cemo siguran sam. Sa Vosom ce malo teze ici..kad bi nasli jos jedno do dva pojacanja poput Stojanovica sto smo iskopali moglo bi da bude svasta.. I Metaloplastika je tu , da ih ne zaboravimo, igraju Sehu.. Steta je sto ide poduza pauza, bas smo uhvatili ritam.. Cini se da imamo jako dobrog mladog trenera.. Cini se da je drugarstvo I atmosfera u ekipi fenomenalna.. I da, zasto na kraju ne ide Nada Topcagic, time nisam zadovoljan!?