Nesh Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 (edited) Sutra je pobeda za prva cetiri mesta. Dolazimo u najJacem sastavu. A vi? Edited November 28, 2019 by Nesh
Nesh Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 (edited) Greska Edited November 28, 2019 by Nesh
Nesh Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 (edited) Isto ko i gore: Ovo mi Vuja ubacio klipove u tockove mojih idealnih postva, idem da vidim mozda ima i cokolada. Sam sam kupio cokoladu. Edited November 28, 2019 by Nesh
Nesh Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 1 hour ago, Nesh said: Kraljica je napunila 80 godina. Ja mislim da moze ovde...sutra je utakmica..idemo to..: Kikinda: Simply the fourth place.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 28, 2019 Author Posted November 28, 2019 5 hours ago, Nesh said: Sutra je pobeda za prva cetiri mesta. Dolazimo u najJacem sastavu. A vi? Neki radimo, pa cemo zahtevati iscrpan izvestaj Inace ocekujemo laganu pobedu sa 4-8 golova razlike.
Nesh Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Lagana pobeda, 37:24, nema sta mnogo da se prica i izvestava. Nemam primedbi. Treci smo, 4 boda vise od Partizana i Kikinde, reklo bi se da necemo ispasti. Sledeca sa Proleterom u ponedeljak 02.12. u skoli Dusko Radovic.
Nesh Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Sad vidim da nisam napisao vreme. U ponedeljak u 19:00.
W.F.C. Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Sutra u 18h prenos iz Pazara na YT kanalu Arkus lige.
W.F.C. Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 A red je da i ja odem, stvarno sam seljak...
W.F.C. Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 17 razlike i setnja kroz ligu, ovo ko trening izgledalo. Malo vise ljudi pretpostavljam i iz Leskovca se doslo. Pivot Dubocice je deblji od sudije, ne znam na koju foru su oni u vrhu ali zelim im sve najbolje, bolje oni nego... Kako vam deluje mozemo li sa Vojvodinom i Pancevom ozbiljnije sa ovim timom?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 15, 2019 Author Posted December 15, 2019 Jako lepo vece u Cairu, dosta publike I odlican Zelja! Sa Pancevom smo pokazali da mozemo, pobedili ih vec tamo, a I u Cairu cemo siguran sam. Sa Vosom ce malo teze ici..kad bi nasli jos jedno do dva pojacanja poput Stojanovica sto smo iskopali moglo bi da bude svasta.. I Metaloplastika je tu , da ih ne zaboravimo, igraju Sehu.. Steta je sto ide poduza pauza, bas smo uhvatili ritam.. Cini se da imamo jako dobrog mladog trenera.. Cini se da je drugarstvo I atmosfera u ekipi fenomenalna.. I da, zasto na kraju ne ide Nada Topcagic, time nisam zadovoljan!?
Recommended Posts