Nesh Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 (edited) Hvala za link. Zlatanovic (valjda je on, na ovom mom sokocalu se ne vidi bas najbolje) nam u 5 minuta skinu jedno 4 zicera. Edited November 13, 2019 by Nesh
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 Bravo bre!! I protiv dobrog domacina, i protiv svojih gluposti i protiv vrlo domacinskog sudjenja! Odlicni Stojanovic i Kocic , ako bih vec morao da odaberem ponekog... I plus za trenera, promenom na 5-1 odbranu krenusmo da se vracamo iz mrtvih krajem prvog pol.
W.F.C. Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 (edited) Pobeda posle klackalice, sad samo nek nastave ovako na strani, da se ne gube bodovi bezveze. Inace koliko sam provalio ovaj YT kanal Arkus lige prenosi svako kolo, ne znam da li sve meceve ali valjda ce da moze da se pogleda poneko gostovanje ovako i na dalje. Edited November 13, 2019 by W.F.C.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 15 minutes ago, W.F.C. said: Pobeda posle klackalice, sad samo nek nastave ovako na strani, da se ne gube bodovi bezveze. Inace koliko sam provalio ovaj YT kanal Arkus lige prenosi svako kolo, ne znam da li sve meceve ali valjda ce da moze da se pogleda poneko gostovanje ovako i na dalje. Svako gostovanje moze da se pogleda... Sportuzivo.tv - prenose, nasu musku i znesku ligu u rukometu, kosarci itd..
W.F.C. Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 9 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Svako gostovanje moze da se pogleda... Sportuzivo.tv - prenose, nasu musku i znesku ligu u rukometu, kosarci itd.. E fala, da zapisem u tefterce to inace cu zaboravim
Nesh Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 (edited) Drugar pomerio slavu za danas, juce, sutra ipak u najjacem sastavu. Edited November 16, 2019 by Nesh
W.F.C. Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Bacite neku rec, nisam bio, vidim dva razlike.
Nesh Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 (edited) Bio sam, ajd da otkrijem Ameriku, moglo je 3-4 razlike, a moglo je i gore. Brza ekipa, igraju cesto bez golmana (iskoristili smo to samo u dva navrata), dobri bekovi, dobra krila. Mi smo igrali bez kontre, krila isto neuobuicajeno zatvorena, kako li smo pobedili, nije mi jasno. Odlicni pre svih Kocic, a u napadu, ajd i to da napisem Milovanovic i Stojanovic. Tesko cemo tamo da sacuvamo 2 gola razlike, al dobro, bar ih pobedismo ovde. Edited November 19, 2019 by Nesh
Nesh Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 (edited) Mozda treba da otvorim topik Niski sport, ali ko ce udovoljiti svim tim pravilima za otvaranje topika, valjda ce lakse ovde da prodje. Sutra nasi igraju odbojku protiv Spartaka, Kup Srbije 17:00. Verovatno hala nece biti otvorena sa svih strana, onda ulaz na sluzbeni ulaz. Nasi odlicno igraju. Edited November 20, 2019 by Nesh
Nesh Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Sutra sabajle, Ceska, bolji su tim, sve manje od 6 komada za mene iznenadjenje. Daj boze da je jinx.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 24, 2019 Author Posted November 24, 2019 (edited) Hvataju nas na sabajle, inace bi bilo egal 20:13 pol Edited November 24, 2019 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Nesh Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Kraljica je napunila 80 godina. Ja mislim da moze ovde...sutra je utakmica..idemo to..: Kikinda:
Recommended Posts