Jump to content
IGNORED

RK Zeleznicar Nis

Kec u Nisu ljudi kec uNisu

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Nesh said:

idemo u nove sportske pobede! :dry:

74214119_2657870587592408_15183710762985

Prvo na stadion od 15:30, pa da se stoplimo u halu!

Sportska sreda;)

Posted (edited)

Rutinski protiv nejakog Partizana. 36:27.

Imali smo uobicajene padove, jedan u drugom delu prvog poluvremena i jedan u drugom poluvremenu kad se Partizan primakao, ali, sve u svemu, lagano.

Iako je Spasic proglasen za igraca utakmice (9 golova) i bio standardno dobar (doduse, promasio je dva sedmerca, ali desava se, nije greda), mislim da je najbolji veceras bio Jevtic. Dao je 5 golova, a svaka primlljena lopta na 6 je bila gol ili sedmerac (mislim da je samo jednom bio obican faul). Po meni, Jevtic igrac utakmice.

Stojanovic lici na pojacanje. U prvom poluvremenu i delu drugog golman mu je uglavnom branio suteve, ali je posle probio led i zavrsio utakmicu sa 5 golova. Valjda ce u narednim utakmicama igrati jos bolje.

Sledecu igramo u Kostolcu, Rudar ima 2 1 3 i igraju veceras sa Zvezdom. Tamo bi morali da dobijemo ako mislimo da se borimo za 4. mesto, ali znajuci kako igramo na strani...:unsure:

Videcemo koja ce kvota biti na keca (danas videh da ima u ponudi u Mozzartu i nasa liga) i da li vredi da se upustamo u malerisanje protivnika. :D

Edited by Nesh
Posted

Slazem se za Jevtica, bas dobra partija, efektni golovi, iznudjena iskljucenja, nekako je dominantno delovao..

Bas lepo vece u hali.

Posted

Sa rukometom nemammo pojma, jedva izvukosmo bod u Kostolcu, al bar najlepse zene navijaju za nas.

Posted

Nije bas da nemamo pojma, bice bolje. Borba za cetvrto mesto se zahuktava.

Idemo u nove sportske pobede!

Obilic ima tri pobede kod kuce (uz poraz od Panceva), na strani sve izgubio, Posle Obilica gostujemo u Pancevu, pa kuci sa Kikindom i Proleterom. Ukratko, iz ovog niza utakmica trebalo bi nam bar jedno 8 bodova za miran san. :dry:

Dobro, posto cemo puci u Pancevu (ajd mozda ovo moze da prodje kao jinx :D), onda 6.

Bice gusto, mora da se pobedi neka i na strani. Bumo vidli.

Posted
1 hour ago, Nesh said:

Nije bas da nemamo pojma, bice bolje. Borba za cetvrto mesto se zahuktava.

Idemo u nove sportske pobede!

Obilic ima tri pobede kod kuce (uz poraz od Panceva), na strani sve izgubio, Posle Obilica gostujemo u Pancevu, pa kuci sa Kikindom i Proleterom. Ukratko, iz ovog niza utakmica trebalo bi nam bar jedno 8 bodova za miran san. :dry:

Dobro, posto cemo puci u Pancevu (ajd mozda ovo moze da prodje kao jinx :D), onda 6.

Bice gusto, mora da se pobedi neka i na strani. Bumo vidli.

posto te nema na vaterpolu, dozvoli da prokomentarisem ovdje.

gadno ste stradali u kragujevcu, 16:4 za radnicki.

pojacavanje intenziteta zahvaljivanja namece se kao jedino rjesenje.😁

Posted

Odgovorio sam na vaterpolu. :)

Ajd da jos malo pozajmimo Zeljinu temu. Pre Zelje, od 16:00 u subotu, igraju odbojkasi protiv Zvezde. U Pozarevcu smo ispustili 5 mec lopti i izgubili od Mladog radnika. :sad:

Fino nasi igraju, vredi se prosetati.

Posted

Prosetaj, pa jedan grupni izvestaj...posto smo neki po slavama danas:)

Posted

Jedva sam stigao, ceo dan neke peripetije, drugar pomerio rodjendan dan unapred, gledao odbojku, iso kuci, vracao se na rukomet, poslednjih 5 minuta Zelje nisam gledao. Obe utakmice rutinski. Nis 3:0, Zelja 32:26.

Da ne duljim, Milosav... nemam primedbi. E i to cudo da se desi. :D

Posted

Znaci ispasti necemo 😁

Posted

Necemo :D, klackalica za cetvrto mesto s tendencijom da izvisimo ukoliko ne dobijemo nesto na strani. U sredu idemo u Pancevo, a sledece subote se okrecemo obavezama u Evropi.

18:30 Zeleznicar (Srb) - Karvina (Cze)

Verovatno bez mene, jer ne verujem da ce slava koju moram pohoditi cekati da se zavrsi utakmica.

Posted (edited)

ja videh Spasica oko 12:00, setka se pored Caira u trenerci i sa nekim rancicem. Dal ce da se teleportuju do Panceva ili Spasic ne igra. :huh:

Ono jes da ima fore do 20:00, a mozda i idu redovnom linijom. :dry:

Kvota na Dinamo 1.22, ne mozemo ni lovu da uzmemo. :mad:

Edited by Nesh