Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted October 30, 2019 Author Posted October 30, 2019 1 hour ago, Nesh said: idemo u nove sportske pobede! Prvo na stadion od 15:30, pa da se stoplimo u halu! Sportska sreda;)
Nesh Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 (edited) Rutinski protiv nejakog Partizana. 36:27. Imali smo uobicajene padove, jedan u drugom delu prvog poluvremena i jedan u drugom poluvremenu kad se Partizan primakao, ali, sve u svemu, lagano. Iako je Spasic proglasen za igraca utakmice (9 golova) i bio standardno dobar (doduse, promasio je dva sedmerca, ali desava se, nije greda), mislim da je najbolji veceras bio Jevtic. Dao je 5 golova, a svaka primlljena lopta na 6 je bila gol ili sedmerac (mislim da je samo jednom bio obican faul). Po meni, Jevtic igrac utakmice. Stojanovic lici na pojacanje. U prvom poluvremenu i delu drugog golman mu je uglavnom branio suteve, ali je posle probio led i zavrsio utakmicu sa 5 golova. Valjda ce u narednim utakmicama igrati jos bolje. Sledecu igramo u Kostolcu, Rudar ima 2 1 3 i igraju veceras sa Zvezdom. Tamo bi morali da dobijemo ako mislimo da se borimo za 4. mesto, ali znajuci kako igramo na strani... Videcemo koja ce kvota biti na keca (danas videh da ima u ponudi u Mozzartu i nasa liga) i da li vredi da se upustamo u malerisanje protivnika. Edited October 30, 2019 by Nesh
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted October 30, 2019 Author Posted October 30, 2019 Slazem se za Jevtica, bas dobra partija, efektni golovi, iznudjena iskljucenja, nekako je dominantno delovao.. Bas lepo vece u hali.
Nesh Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Sa rukometom nemammo pojma, jedva izvukosmo bod u Kostolcu, al bar najlepse zene navijaju za nas.
Nesh Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Nije bas da nemamo pojma, bice bolje. Borba za cetvrto mesto se zahuktava. Idemo u nove sportske pobede! Obilic ima tri pobede kod kuce (uz poraz od Panceva), na strani sve izgubio, Posle Obilica gostujemo u Pancevu, pa kuci sa Kikindom i Proleterom. Ukratko, iz ovog niza utakmica trebalo bi nam bar jedno 8 bodova za miran san. Dobro, posto cemo puci u Pancevu (ajd mozda ovo moze da prodje kao jinx ), onda 6. Bice gusto, mora da se pobedi neka i na strani. Bumo vidli.
BWA Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 1 hour ago, Nesh said: Nije bas da nemamo pojma, bice bolje. Borba za cetvrto mesto se zahuktava. Idemo u nove sportske pobede! Obilic ima tri pobede kod kuce (uz poraz od Panceva), na strani sve izgubio, Posle Obilica gostujemo u Pancevu, pa kuci sa Kikindom i Proleterom. Ukratko, iz ovog niza utakmica trebalo bi nam bar jedno 8 bodova za miran san. Dobro, posto cemo puci u Pancevu (ajd mozda ovo moze da prodje kao jinx ), onda 6. Bice gusto, mora da se pobedi neka i na strani. Bumo vidli. posto te nema na vaterpolu, dozvoli da prokomentarisem ovdje. gadno ste stradali u kragujevcu, 16:4 za radnicki. pojacavanje intenziteta zahvaljivanja namece se kao jedino rjesenje.😁
Nesh Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Odgovorio sam na vaterpolu. Ajd da jos malo pozajmimo Zeljinu temu. Pre Zelje, od 16:00 u subotu, igraju odbojkasi protiv Zvezde. U Pozarevcu smo ispustili 5 mec lopti i izgubili od Mladog radnika. Fino nasi igraju, vredi se prosetati.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 9, 2019 Author Posted November 9, 2019 Prosetaj, pa jedan grupni izvestaj...posto smo neki po slavama danas:)
Nesh Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Jedva sam stigao, ceo dan neke peripetije, drugar pomerio rodjendan dan unapred, gledao odbojku, iso kuci, vracao se na rukomet, poslednjih 5 minuta Zelje nisam gledao. Obe utakmice rutinski. Nis 3:0, Zelja 32:26. Da ne duljim, Milosav... nemam primedbi. E i to cudo da se desi.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 Znaci ispasti necemo 😁
Nesh Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Necemo , klackalica za cetvrto mesto s tendencijom da izvisimo ukoliko ne dobijemo nesto na strani. U sredu idemo u Pancevo, a sledece subote se okrecemo obavezama u Evropi. 18:30 Zeleznicar (Srb) - Karvina (Cze) Verovatno bez mene, jer ne verujem da ce slava koju moram pohoditi cekati da se zavrsi utakmica.
Nesh Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 (edited) ja videh Spasica oko 12:00, setka se pored Caira u trenerci i sa nekim rancicem. Dal ce da se teleportuju do Panceva ili Spasic ne igra. Ono jes da ima fore do 20:00, a mozda i idu redovnom linijom. Kvota na Dinamo 1.22, ne mozemo ni lovu da uzmemo. Edited November 13, 2019 by Nesh
Recommended Posts