Jump to content
IGNORED

RK Zeleznicar Nis

Kec u Nisu ljudi kec uNisu

Recommended Posts

Posted

Za titulu nam trebaju sve pobede do kraja i dva kiksa Vojvodine (da izgube od nas sa dva gola i da puknu jos negde), tesko je to zamisliti. Vojvodina je dobila lagano u Sapcu (nisam gledao, ali bilo je 7 razlike), ne vidim gde bi mogli da izgube. Ostaje im jos malo teze gostovanje u Pancevu, ali ne verujem ni da ce tu imati vecih problema. A ako puknemo u Sapcu, a bojim se da to uopste ne bi bilo iznenadjenje, onda mrka kapa od SEHA lige.

Nazalost, nema nigde da se igra u kladionama, ne mogu da izmalerisem Metaloplastiku. :D

Hvala na linku. :)

Posted

Nema na cemu:)

Elem, Vosa ce mnogo teze do pobede u Pancevu, jer se zna da Metaloplastika protiv njih igra sa pola gasa, dok ce protiv nas veceras poginuti...dok su Pancevci prilicno "zakrvljeni" sa Vosom.. A u Nisu ih dobijamo, poprilicno sam siguran, ne sto smo mi nesto dobri, vec jer i oni nisu..

PS. Ubice nas Vorkapic za 20-ak minuta :D

1.6 na domace..

Posted (edited)

Samo 1.60 na njih. Dobro, realna kvota. ne bih trosio pare da imam gde da igram. A oni ce navaliti svakako jer imaju ozbiljne sanse za SEHA ligu ako nas dobiju.

Necu gledati celu, idem ipak na vaterpolo, mozda je to nasa sansa za pobedu. :D

Edited by Nesh
Posted (edited)

Vodimo gol, promasujemo sedmerac, pa onda prazan gol...zasto? Stvarno ne razumem.

Mislim sto sutira sa nase korner linije, kad smo tako dali gol. :isuse:

Edited by Nesh
Posted

Nekoliko sekundi do kraja poluvremena (nema vremena na strimu) nas napad na njihovoj polovini i mi uredno primamo gol u praznu mrezu. Pa da li je to moguce. Opet? Ima li neka glava da nije prazna na toj klupi?

Ostaje nada da je isteklo vreme i da gol nije priznat, to nije bas najjasnije.

Ne vredi gledati ovo. Odustajem.

Gremo na vaterpolo.

Posted

Vaterpolo 9:12, boga promasisimo.

Vidim i Zelja puko. Nije da nismo ocekivali. To bi bilo to, okrecemo se obavezama u plej-autu naredne godine. :sad:

Posted

I meni ubise optimizam...

Samo ruzno je ovo sto radi M-plastika, al nema veze, sve tako funkcionise u ovoj drzavi..

Posted (edited)

Sta da se radi, i SEHA je daleko, ostaje da uzivamo u rukometu...:D

Edited by Nesh
Posted

Sto rece jedan moj drug, pitanje i dal nam treba ovakva Seha...

A u subotu bi moglo da se pogleda.

Posted

Pa da odem i ja konacno, jebes situaciju na tebeli i stanje u klubu.

Posted

Danas imamo ozbiljno pojacanje na tribinama. Sa mnom ide i sestricina moje drage. :)

Posted (edited)

Utego to Beli. :D

Docekasmo i Milosavljevica konacno. Odlican veceras, 5 golova valjda, dobro je prolazio, asistirao. Jevtic odlican igralo se dosta preko njega, Sretenovic nije bio los, Kocic, nisam brojao odbrane, a jos nema statistike, ali odlican i on,..itd...

Prvo poluvreme tesno, na kraju 13:13, a onda se u drugom odmakosmo i do kraja rutinski (29:22).

Konacno malo rukometa. Kontre, akcije preko pivota, aktivna krila, imali smo cak i jedan cepelin...:)

Beli ne vadi golmana kad imamo igraca manje. :)

Vejina nema u sastavu, Babica nije uvodio u igru.

Idemo u Novi Pazar, dolazi Vojvodina i zavrsavamo kod Partizana.

Edited by Nesh
Posted (edited)

Uspeli smo da izgubimo u Novom Pazaru (31:28). Dinamo je pobedio Mateloplastiku, tako da smo imali teoretske sanse da se borimo za drugo mesto, ali posle ovog poraza, cak i da nekim cudom pobedimo Vojvodinu, nemamo vise sta da trazimo. Ove godine u plejofu nijedna pobeda na starni, a ni prosle se nismo pretrgli.

U subotu protiv Vojvodine poslednja utakmica u Nisu za ovu sezonu.

Ostaje nam da uzivamo u lepom rukometu. :)

Gotovi su dogodine. :dry:

Edited by Nesh
Posted

Ako se napravi trougao Metaloplastika-Dinamo-Zeleznicar, Zeleznicar ima najbolju gol-razliku ali da bi se napravio trougao, treba da pobedite Vojvodinu, Dinamo treba da dobije obe a Metaloplastika treba da izgubi od Vojvodine.

Ako Metaloplastika ne kiksne protiv Novog Pazara na svom terenu, to vam je jedina kombinacija u kojoj mozete uzeti drugo mesto.