crtamOrasi Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Neka Porto zamasti pozadinu, došlo je vreme da se De Rossi osveti za ono nepravedno i ničim izazvano ispadanje Bolje bi nam bilo da nas ovi izbace, bilo ko u 1/4 će nas upropastiti Link to comment
crtamOrasi Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 @MiddleClass S kim igra Wanda FC? Link to comment
MiddleClass Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Posrao vas je zrijeb. Proce Roma, Juve, Real, Barsa, Siti, Dortumund, PSZ i Liverpul. Od ovih 8 jedino navijam da Liverpul prodje dvomec, sve ostalo kontra prognoze. Link to comment
crtamOrasi Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Zaboravio sam na zreb, bas je me je prijatno iznenadio ishod. Bilo me je strah Cityja ili PSGa, mislim da bi to bio bas horor. Link to comment
W.F.C. Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Ja samo da Juuuuve ispadne, najjace u finalu, zbog tradicije. Link to comment
Baldrick S. Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Modovi, ako ovi opet krenu u xG, da se banuju. Cekam trenutak kad ce krenuti da u temi "Politika u Ukrajini", postavljaju xG dal ce biti rata ili ne. Link to comment
W.F.C. Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 15 minutes ago, Zlurad said: Modovi, ako ovi opet krenu u xG, da se banuju. Cekam trenutak kad ce krenuti da u temi "Politika u Ukrajini", postavljaju xG dal ce biti rata ili ne. Lako se moz desi da navijamo za nase u dva finala u maju... Jel tako il nije? Link to comment
Baldrick S. Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 1 hour ago, W.F.C. said: Lako se moz desi da navijamo za nase u dva finala u maju... Jel tako il nije? InSalah Link to comment
MiddleClass Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 12 hours ago, MiddleClass said: Posrao vas je zrijeb. Proce Roma, Juve, Real, Barsa, Siti, Dortumund, PSZ i Liverpul. Od ovih 8 jedino navijam da Liverpul prodje dvomec, sve ostalo kontra prognoze. Moderator brisi mi ovo, zajebao sam se. Od ovih 8 jedino navijam da PSZ i Liverpul prodju dvomec, sve ostalo kontra prognoze. Link to comment
Weenie Pooh Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 A šta ako Zidan uzjaše umesto Specijalnog, hoćeš opet da obrneš? Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 2 minutes ago, Weenie Pooh said: A šta ako Zidan uzjaše umesto Specijalnog, hoćeš opet da obrneš? Шансе Јунајтеда су нагло порасле након јутрос Link to comment
Weenie Pooh Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Jesu, sa 0% na 2%. Link to comment
renne Posted December 18, 2018 Author Share Posted December 18, 2018 na 2.25%, nemoj da preteruješ Link to comment
Filozof manijak Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 jel to po xG statistici? Link to comment
ArleKino Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Nakon što su se riješili Tumourinha Sektaši legitimno mogu očekivati makar ravnopravan dvomeč sa katarskim projektom. Ako iko zna čoukovati, to je PSG. Link to comment
Recommended Posts