crtamOrasi Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Neka Porto zamasti pozadinu, došlo je vreme da se De Rossi osveti za ono nepravedno i ničim izazvano ispadanje Bolje bi nam bilo da nas ovi izbace, bilo ko u 1/4 će nas upropastiti
MiddleClass Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Posrao vas je zrijeb. Proce Roma, Juve, Real, Barsa, Siti, Dortumund, PSZ i Liverpul. Od ovih 8 jedino navijam da Liverpul prodje dvomec, sve ostalo kontra prognoze.
crtamOrasi Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Zaboravio sam na zreb, bas je me je prijatno iznenadio ishod. Bilo me je strah Cityja ili PSGa, mislim da bi to bio bas horor.
W.F.C. Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Ja samo da Juuuuve ispadne, najjace u finalu, zbog tradicije.
Baldrick S. Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Modovi, ako ovi opet krenu u xG, da se banuju. Cekam trenutak kad ce krenuti da u temi "Politika u Ukrajini", postavljaju xG dal ce biti rata ili ne.
W.F.C. Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 15 minutes ago, Zlurad said: Modovi, ako ovi opet krenu u xG, da se banuju. Cekam trenutak kad ce krenuti da u temi "Politika u Ukrajini", postavljaju xG dal ce biti rata ili ne. Lako se moz desi da navijamo za nase u dva finala u maju... Jel tako il nije?
Baldrick S. Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 1 hour ago, W.F.C. said: Lako se moz desi da navijamo za nase u dva finala u maju... Jel tako il nije? InSalah
MiddleClass Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 12 hours ago, MiddleClass said: Posrao vas je zrijeb. Proce Roma, Juve, Real, Barsa, Siti, Dortumund, PSZ i Liverpul. Od ovih 8 jedino navijam da Liverpul prodje dvomec, sve ostalo kontra prognoze. Moderator brisi mi ovo, zajebao sam se. Od ovih 8 jedino navijam da PSZ i Liverpul prodju dvomec, sve ostalo kontra prognoze.
Weenie Pooh Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 A šta ako Zidan uzjaše umesto Specijalnog, hoćeš opet da obrneš?
Cane Vukic Prebranac Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 2 minutes ago, Weenie Pooh said: A šta ako Zidan uzjaše umesto Specijalnog, hoćeš opet da obrneš? Шансе Јунајтеда су нагло порасле након јутрос
ArleKino Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Nakon što su se riješili Tumourinha Sektaši legitimno mogu očekivati makar ravnopravan dvomeč sa katarskim projektom. Ako iko zna čoukovati, to je PSG.
Recommended Posts