MiddleClass Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 1 hour ago, ArleKino said: Jebeni Atletico, opet će ih Ronaldo oderati. +1 Jbg. Steta za Simeonea. Murinjo Ajaks ima sanse koliko Lion ili Salke. Ne razumijem ljude koji misle da ce oni proci.
MiddleClass Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 11 minutes ago, Meazza said: Kad ih je Ronaldo oderao? U pravu si, nije proslo ni godinu ipo otkad im je zabio hettrik u polufinalu LŠ. Zanimljiv si forumas steta sto ne pratis fudbal.
Lancia Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 3 minutes ago, Meazza said: Sto svi misle da se uvek ljutim? Sta znam, delujes zajebano. 2 minutes ago, MiddleClass said: +1 sram te bilo, na Juve se kladis
MiddleClass Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Nikad. Ti i ja cemo za Simeonea navijati. Ostali mogu za sile zla.
Meazza Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 2 minutes ago, MiddleClass said: U pravu si, nije proslo ni godinu ipo otkad im je zabio hettrik u polufinalu LŠ. Zanimljiv si forumas steta sto ne pratis fudbal. Hvala sto si me podsetio.
Weenie Pooh Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 20 minutes ago, Majo said: ne kontam Ma xG je "expected goals", revolucionarna™ nova™ fudbalska™ metrika, koju su @Pokojni Ruxin i @pacey defender nedavno branili na PL topiku od napada tradicionalnih konzervi (Radiša, zajebani Meazza, i ja). U pitanju je statistička analiza stvorenih šansi i određivanje realnog™ rezultata. Na primer, juče su Liverpul i Mančester odigrali 3-1, ali xG nam otkriva da je stvarni rezultat trebalo da bude 2.61 prema 0.66. Glupost notorna, naravno.
pacey defender Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 nešto si pomešao. ja sam na PL topiku poslednji put pisao otprilike u vreme kada je dilema bila, je li bolji Krauč ili Žiga.
Weenie Pooh Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 (edited) 10 minutes ago, pacey defender said: nešto si pomešao. ja sam na PL topiku poslednji put pisao otprilike u vreme kada je dilema bila, je li bolji Krauč ili Žiga. Izvini, Calavera je bio u pitanju. Ali padobranac u svakom slučaju Netačno sam preneo i jučerašnji xG rezultat, evo kako su cenili da je bilo: Edited December 17, 2018 by Weenie Pooh
porucnik vasic Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 (edited) On 11.12.2018. at 17:13, porucnik vasic said: Ливерпул игра са Бајерном. Има Клопар да отресе Нику Ковача ки Митар слине током хладног поподнева у Барнлију. Edited December 17, 2018 by porucnik vasic
Jeremija Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Težak žreb, ali uz malu konsolidaciju u januaru, a i malo sportske sreće, možemo daleko, ako ne i do samog kraja...
Fakundo Sava Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 (edited) Interesantno da svake godine ima jedan par potpunih autsajdera ,ove godine Roma-Porto,prošle Roma-Sakhtar,pa Sevilja -Lester... Neću da kažem da sam namirisao Real - Ajaks Ne znam kako se igra ove godine po 4 utakmice dnevno ili po 2 ,ovo drugo bi bilo mnogo bolje Edited December 17, 2018 by Fakundo Sava
John Coltrane Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Schalke-City - Sane pisa po svojima Atletico-Juventus - Simeone prolazi, Ronaldo crveni United-PSG - Katar ispada Tottenham-Dortmund - potencijalno najsexy fudbal Lyon-Barcelona - Barsa, nezasluzeno na gol u gositma Roma-Porto - hipster dabar uzvraca udarac, hejteri pate Ajax-Real - Real ide na zimsku reanimaciju i prolazi glat Liverpool-Bayern - Klop ce ih ubiti, sa Kovacem ili bez njega
Lancia Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 2 hours ago, Weenie Pooh said: Ma xG je "expected goals", revolucionarna™ nova™ fudbalska™ metrika, koju su @Pokojni Ruxin i @pacey defender nedavno branili na PL topiku od napada tradicionalnih konzervi (Radiša, zajebani Meazza, i ja). U pitanju je statistička analiza stvorenih šansi i određivanje realnog™ rezultata. Na primer, juče su Liverpul i Mančester odigrali 3-1, ali xG nam otkriva da je stvarni rezultat trebalo da bude 2.61 prema 0.66. Glupost notorna, naravno. fala Vini.
Lancia Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 2 hours ago, Weenie Pooh said: Ma xG je "expected goals", revolucionarna™ nova™ fudbalska™ metrika, koju su @Pokojni Ruxin i @pacey defender nedavno branili na PL topiku od napada tradicionalnih konzervi (Radiša, zajebani Meazza, i ja). U pitanju je statistička analiza stvorenih šansi i određivanje realnog™ rezultata. Na primer, juče su Liverpul i Mančester odigrali 3-1, ali xG nam otkriva da je stvarni rezultat trebalo da bude 2.61 prema 0.66. Glupost notorna, naravno. fala Vini.
Recommended Posts