Cash Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Salke-City: ovo če da bude ko Juga-Madjarska 97-e. Atletiko-Juve:Stara dama rutinski, oba puta pobeda po gol razlike. Jbg majo Lyon-Barca: Barca rutinski Roma-Porto: rutinski Orasijevi idu dalje taman da im vrate za ono ispadanje u avgustu 2016-e. United-Psg: ubice ih PSG doziveče Murinjo svoj Gelzerkirhen. Totenhem-Dortmund:Navijam za Borusiju bice sexi dvomec. Ajaks-Real:Svim srcem uz Ajaks Liverpool-Bayern: Liverpool prolazi na penale Winni standardno nece biti zadovoljan igrom svog tima
Lancia Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 2 minutes ago, Ros said: ove moje bajernlije obesile nos. vec su ispali Ukantace ih Levandovski i Miler.
Ros Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 2 minutes ago, Majo said: Ukantace ih Levandovski i Miler. ako bude miler neki faktor onda je pitanje ko je "ih"
borris_ Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Biće jebeno i prljavo. Ove sam poslije Atletika želio da izbjegnem.
ArleKino Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Schalke-City - ne sjećam se da su igrali. Atletico-Juventus - bili su u grupi zajedno prije par sezona, Atletico dobio u Madridu (1-0), remi u Torinu (0-0). Lyon-Barcelona - Barca dobila oba puta 2001-02 (3-2, 2-0), 2007-08 u Lyonu bilo 2-2, u Barceloni 3-0, a iduće sezone 1-1 u Lyonu i 5-2 u Barceloni. Roma-Porto - ubio ih Porto u kvalifikacijama za CL na Olimpicu prije par sezona. United-PSG - xG će u ovom dvomeču biti xxxG. Tottenham-Borussia Dortmund - 2015-16. igrali u Evropskoj ligi, oba puta dobila Borussia. Prošle sezone onaj samoubica Bosz došao sa najviše postavljenom zadnjom linijom i dobili po tamburi u oba meča. Biće gusto, ali prolazi Favreovo Dobro protiv Pocheovog Zla. Liverpool-Bayern - nisu igrali službene utakmice od, valjda, onog Superkupa Evrope 2001 (Liverpool dobio 3-2). Prolazi Kloppinator ako se Bayern ne dozove pameti preko ferija. Ajax-Real - igrali su nekoliko puta u Ligi prvaka. Prvi put 1995-96. kad je Van Gaal ugazio fašiste™ (1-0 u Amsterdamu i 2-0 u Madridu gdje Ajaxu nisu priznata dva regularna gola), kad je još fudbal bio zaštićen ne-Bosmanom. Kasnije je Real rutinski dobivao, bila je tu i ona utakmica kad je Ajax pokraden (dva regularna gola poništena) pa je prošao Lyon na gol-razliku sa onim trpanjem Dinama u Zagrebu. Bio je i onaj slučaj namjernih crvenih kartona pod Specijalnim pa su Ramos i Xabi dobili naknadne suspenzije.
Weenie Pooh Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 1 minute ago, Majo said: propustio sam, ko je xG? @Pokojni Ruxin
Lancia Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 13 minutes ago, Ros said: ako bude miler neki faktor onda je pitanje ko je "ih" setices se mojih mudrih reci:)
Lancia Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Just now, Weenie Pooh said: @Pokojni Ruxin ne kontam
Meazza Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 56 minutes ago, ArleKino said: Jebeni Atletico, opet će ih Ronaldo oderati. Kad ih je Ronaldo oderao?
Lancia Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 2 minutes ago, Meazza said: Kad ih je Ronaldo oderao? pa dao je onaj cetvrti gol, kad je iskidao majicu da pokaze Middlu telo.
Meazza Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 2 minutes ago, Majo said: pa dao je onaj cetvrti gol, kad je iskidao majicu da pokaze Middlu telo. Znam. So what?
Lancia Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 1 minute ago, Meazza said: Znam. So what? Pa, nista, sta se ljutis na mene ¿ Ni ja ne znam kad ih je odrao.
Recommended Posts