October 4, 20186 yr 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: mažara se zaboravio Opet Vucic Partizan zrtva nepravde.
October 4, 20186 yr 8 hours ago, radisa said: Ja bih Salaha malo na klupu, pa dok se Staridž ne povredi, pustio ga da igra... To bi trajalo 2-3 nedelje u najboljem slučaju, ali kontam da bi i to svima značilo... Salah bi se odmorio, Stuki bi podsetio ljude da zna još fudbala, pre nego ode na sledeću pauzu, a Liverpoool bi prodisao malo... Staridž ne može da igra presing, njega jedino protiv slabog protivnika koji se zatvori pa ionako imaš posed plus može glavom. Salah bi na klupi sa samopouzdanja nula prešao u minus fazu. Neka igra, ulazi u šanse, golovi će doći.
October 5, 20186 yr Pa ne igra ni Salah presing. Ali slažem se, treba da počinje utakmice. Tri gola i par asistencija nisu baš stašno loš saldo, problem je što mu se mnogo manje prilika stvara. Edited October 5, 20186 yr by Weenie Pooh
October 23, 20186 yr Basuai za Valensiju, bolji gosti. Na KODIju sljaka Arena1 HD na Biker days add-onu.
October 23, 20186 yr United: DDG: Young, Lindelof, Smalling, Shaw: Mata, Matic, Pogba; Rash, Tony, Lukaku
October 23, 20186 yr http://www.sport365.live/en/home Bice ovde, sigurno, mada, ako te ne mrzi, idi na reddit i tamo mozes naci neki od ENG sa emsijom pre i posle tekme (BT sport npr).
October 23, 20186 yr fcde9b0625ec5ea7af22da5743b3fc301370d2f7 Iskopiraj ovo u ACE player, evo Ria kod Linekera + Skols i Hargrivs. Edited October 23, 20186 yr by John Coltrane
October 23, 20186 yr 24 minutes ago, John Coltrane said: YB sa kreca izjednacuje, a u Atini mini rat Lewe i Robena, ko posvadjana deca. Oko cega ? Robben nije dao loptu ili sta ?
October 23, 20186 yr 1 minute ago, Tom Hagen said: bas vam hvala za ovo mr. Coltrane ovo je fenomenalno, odusevljen sam Nema na cem', ali siguran sam da ce ti to odusevljenje ubiti Skols svojom gorcinom Just now, Grandilof said: Oko cega ? Robben nije dao loptu ili sta ? K'o mala deca, ipak su dali 2 komada na brzinu, ali u prvom je bilo bas jezivno. Roben vuce polukontru i na centru umesto da gurne loptu Levi u noge, on je vraca Tijagu u nazad 10metara. U 16 i ispred je bilo jos gore.
October 23, 20186 yr au al je omatorio ovaj Skols, a ja se secam kad je pocinjo ko klinac u MAN UTD, na sta li tek ja licim kad je on ovako mator